Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Προβληματισμός για τη στάση της Άγκυρας - Ο Τούρκος πρέσβης δεν εκτιμά πρόθεση συμψηφισμού

Κουμουτσάκος (ΝΔ): Προβληματισμός για τη στάση της Άγκυρας - Ο Τούρκος πρέσβης δεν εκτιμά πρόθεση συμψηφισμού
Τι ανέφερε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος
Υπάρχει ανησυχία και προβληματισμός για τη στάση της Άγκυρας, δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, τονίζοντας ότι «η σκέψη μας, κάθε ενέργειά μας εστιάζεται στο να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι δύο στρατιωτικοί».
Ο κ. Κουμουτσάκος αναφερόμενος στο επεισόδιο με την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται σε φυλακές της Αδριανούπολης, όπως μεταδίδει το skai.gr, χαρακτήρισε απρόβλεπτη τη συμπεριφορά της Τουρκίας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και σημείωσε ότι η αίσθηση που έχει αποκομίσει από τη συνάντησή του με τον Τούρκο πρέσβη, στο πλαίσιο του οικονομικού φόρουμ στους Δελφούς, είναι ότι ο ίδιος ο πρέσβης δεν εκτιμά πως υπάρχει πρόθεση να γίνει συμψηφισμός των δύο Ελλήνων με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που βρίσκονται στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.
Ο ίδιος έκανε λόγο για ελλειματικούς χειρισμούς της κυβέρνησης, χωρίς ωστόσο να δώσει μεγαλύτερη διάσταση στο θέμα επί του παρόντος εξαιτίας της ιδιαίτερης φύσης του θέματος, όπως ο ίδιος είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης