Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αντωνάκου (Microsoft Hellas): Χωρίς αλλαγή κουλτούρας, δεν υπάρχει business disruption

Αντωνάκου (Microsoft Hellas): Χωρίς αλλαγή κουλτούρας, δεν υπάρχει business disruption
«Πλέον ένα παιδί στην υποσαχάρια Αφρική έχει στο κινητό του τηλέφωνο τον όγκο και την ποιότητα της πληροφορίας, που πριν από 50 χρόνια διέθετε μόνο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ», σημείωσε η διευθύνουσα σύμβουλος της Microsoft Hellas
Χαρακτηριστικά παραδείγματα disruption σε επιχειρήσεις, έφερε η διευθύνουσα Σύμβουλος της Microsoft Hellas, Cyprus & Malta, Πέγκυ Αντωνάκου από το βήμα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
«Πλέον ένα παιδί στην υποσαχάρια Αφρική έχει στο κινητό του τηλέφωνο τον όγκο και την ποιότητα της πληροφορίας, που πριν από 50 χρόνια διέθετε μόνο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ» τόνισε, επισημαίνοντας ότι τη μεγάλη αλλαγή, το disruption στην τεχνολογία, έφερε ένα κινητό τηλέφωνο.
Η κ. Αντωνάκου εξήγησε, σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, τον τρόπο με τον οποία οι κτηνοτρόφοι έβαλαν στη ζωή τους την τεχνολογία για να διαπιστώσουν πότε μία αγελάδα έχει ….οίστρο, ώστε ν΄ αυξήσουν την παραγωγικότητα.
Αναφέρθηκε επίσης στην «αόρατη» -όπως τη χαρακτήρισε- επανάσταση του cloud, που δίνει πληροφορία σε ένα σύνολο συσκευών, ενώ τεράστιο disruption εκτίμησε ότι θα γίνει και στη λιανική.
Πάντως, διευκρίνισε ότι «χωρίς αλλαγή κουλτούρας, δεν υπάρχει business disruption».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης