Τελευταία Νέα
Διεθνή

May: Κοντά μια συμφωνία για τη μεταβατική περίοδο του Brexit - Δεν θα υπάρξει δεύτερο δημοψήφισμα

May: Κοντά μια συμφωνία για τη μεταβατική περίοδο του Brexit - Δεν θα υπάρξει δεύτερο δημοψήφισμα
Μια συμφωνία με την ΕΕ για τη μεταβατική περίοδο του Brexit βρίσκεται κοντά, έδωσε σήμερα (5/3/2018) η βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May, μιλώντας στο κοινοβούλιο της χώρας. 
Τη διαβεβαίωση ότι μια συμφωνία με την ΕΕ για τη μεταβατική περίοδο του Brexit βρίσκεται κοντά, έδωσε σήμερα (5/3/2018) η βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May, μιλώντας στο κοινοβούλιο της χώρας.
«Βρισκόμαστε κοντά σε μια συμφωνία για τους όρους μιας χρονικά περιορισμένης μεταβατικής περιόδου, ώστε να δοθεί χρόνος σε κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και πολίτες και στις δύο πλευρές να προετοιμαστούν για τη νέα μας σχέση», δήλωσε η May.
«Είμαι αισιόδοξη ότι μπορούμε να επιλύσουμε τις εναπομένουσες διαφορές μας τις επόμενες ημέρες», συνέχισε η βρετανίδα πρωθυπουργός.
Η ίδια υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit.
Όπως συνέχισε, όλα τα σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι, ενώ υπογράμμισε ότι η Βρετανία θα αποχωρήσει από την ΕΕ τον Μάρτιο του 2019.
Η στερλίνα κινήθηκε ανοδικά μετά τις δηλώσεις της May, καταγράφοντας άνοδο 0,5% έναντι του δολαρίου, στο 1,386 δολ., από 1,380 την Παρασκευή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης