Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ν. Κούκλατζης (πατέρας του Έλληνα συλληφθέντα λοχία): Οπλίζομαι με υπομονή, με διακατέχει υπερηφάνεια

tags :
Ν. Κούκλατζης (πατέρας του Έλληνα συλληφθέντα λοχία): Οπλίζομαι με υπομονή, με διακατέχει υπερηφάνεια
Καλή η εικόνα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, δεν τους έχει ασκηθεί καμία σωματική ή ψυχική βία είπε ο Ν. Κούκλατζης
Την θέση ότι είναι οπλισμένος με υπομονή και ότι διακατέχεται με υπερηφάνεια για το γιο του, λοχία ΕΠΟΠ, Δ. Κούκλατζη, ο οποίος έχει συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές και παραμένει φυλακισμένος στην Ανδριανούπολη διατύπωσε ο πατέρας του Έλληνα στρατιωτικού, Ν. Κούκλατζης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε την περασμένη Δευτέρα με το γιο του στις φυλακές Ανδριανούπολης ο κ.Κουκλάτζης υποστήριξε ότι «με διακατέχει μεγάλη περηφάνια γιατί ο γιος μου είναι κρατούμενος στις φυλακές της Τουρκίας, τον θεωρώ ήρωα και επειδή το αίσθημα του πατριωτισμού σ' εμάς εδώ είναι πολύ αυξημένο».
«Με οδηγεί να αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια για το παιδί μου» τόνισε ο κ.Κούκλατζης, υπογραμμίζοντας πως μετά την επίσκεψη του στις φυλακές της Αδριανούπολης «ένιωσα ότι το ηθικό του είναι υψηλό κι αυτό με γέμισε περηφάνια, στέκεται περήφανος».
Όπως είπε, η εικόνα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών «ήταν καλή, τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους, νιώσαμε ότι έχουν το ηθικό που πρέπει και καλή ψυχολογία».
«Διακατέχονται από το αίσθημα της ελπίδας» υποστήριξε ο κ.Κούκλατζης, τονίζοντας πως βάσει όσων του είπε το παιδί του και όσων είδε ο ίδιος, δεν τους ασκήθηκε από τους Τούρκους κανενός είδους βία, ούτε σωματική, ούτε ψυχολογική.
«Οι δύο Έλληνες μένουν μαζί στο ίδιο κελί, χωριστά από τους υπόλοιπους, έχουν ζεστό νερό και τουαλέτα, συνεννοούνται στα αγγλικά, σιτίζονται τρεις φορές την ημέρα και έχουν στην διάθεσή τους ανεξάρτητο προαύλιο χώρο κατά την διάρκεια της ημέρας» ανέφερε ο κ.Κούκλατζης, τονίζοντας ότι η επόμενη επίσκεψη θα γίνει πιθανόν την ερχόμενη Δευτέρα, «αναλόγως πότε θα κλείσει την άδεια η πρόξενος
«Εισπράττουμε την απερίγραπτη συμπαράσταση του κόσμου, τα μηνύματα που δεχόμαστε είναι το κάτι άλλο, νιώθουμε ότι ενώσαμε την Ελλάδα» είπε ο κ.Κούκλατζης, επισημαίνοντας ότι ενημερώνεται σχεδόν καθημερινά από τα υψηλότερα κλιμάκια του στρατού.
«Γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, να έχουμε υπομονή και να βάλουμε λίγο στην άκρη την αγωνία για να μεταδίδουμε την ηρεμία αυτή και στα παιδιά», είπε ο πατέρας του λοχία, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει καμία εικόνα για το πότε θα τελειώσει όλο αυτό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης