Εθνική Πανγαία: Επέκταση στον κλάδο των εμπορικών αποθηκών - Αγορά 3 ακινήτων έναντι 13,1 εκατ. ευρώ

Εθνική Πανγαία: Επέκταση στον κλάδο των εμπορικών αποθηκών - Αγορά 3 ακινήτων έναντι 13,1 εκατ. ευρώ
Την επέκταση των επενδυτικών της δραστηριοτήτων στον κλάδο των εμπορικών αποθηκών, ανακοίνωσε η Εθνική Πανγαία
Την επέκταση των επενδυτικών της δραστηριοτήτων στον κλάδο των εμπορικών αποθηκών, ανακοίνωσε σήμερα (7/3/2018) η Εθνική Πανγαία.
Όπως σημειώνει η Πανγαία, ο κλάδος των εμπορικών αποθηκών αποτελεί έναν στρατηγικό κλάδο ανάπτυξης της Ελλάδας, λαμβανομένης υπ’ όψιν της κομβικής γεωγραφικής θέσης της.
Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία προχώρησε στην υπογραφή προσυμφώνου για την απόκτηση τριών, υπό ανέγερση, εμπορικών αποθηκών σύγχρονων προδιαγραφών στον Ασπρόπυργο, Αττικής, έναντι τελικού τιμήματος 13,1 εκατ. ευρώ.
Η συνολική επιφάνεια των ακινήτων, με την ολοκλήρωση της κατασκευής, θα ανέρχεται σε 27,2 χιλ. τμ.
Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, τα ακίνητα είναι ήδη εκμισθωμένα σε αξιόπιστους μισθωτές και θα παραδοθούν προς χρήση σταδιακά από τα μέσα έως τα τέλη του 2018.
Η υπογραφή του οριστικού συμφωνητικού αναμένεται να λάβει χώρα με την ολοκλήρωση της κατασκευής των ακινήτων και την παράδοση τους προς χρήση στους μισθωτές, ήτοι στα τέλη του 2018.
«Η ευνοϊκή γεωγραφική θέση της Ελλάδας την καθιστά κόμβο για την μετακίνηση προϊόντων μεταξύ τριών ηπείρων και ο κλάδος των εμπορικών αποθηκών αποκτά ολοένα αυξανόμενη στρατηγική σημασία για τη χώρα μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνική Πανγαία, Αριστοτέλης Καρυτινός.
«Η εταιρεία μας έχει εντάξει πλέον στην επενδυτική στρατηγική της την τοποθέτησή της σε αυτόν τον κλάδο, αναγνωρίζοντας τις προοπτικές ανάπτυξής του καθώς θα αναπτύσσεται νέο προϊόν σύγχρονων προδιαγραφών», πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS