Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Προβληματισμός από τις πωλήσεις που βγαίνουν -προς το κλείσιμο- στις τελευταίες συνεδριάσεις

ΧΑ: Προβληματισμός από τις πωλήσεις που βγαίνουν -προς το κλείσιμο- στις τελευταίες συνεδριάσεις
Επιβεβαιωμένη διάσπαση των 800 μονάδων θα μπορούσε να οδηγήσει τον γενικό δείκτη στην επόμενη στήριξη που εντοπίζεται στις 780 μονάδες
Προβληματισμό έχει δημιουργήσει στους αναλυτές το γεγονός πως τις τελευταίες ώρες των πρόσφατων συνεδριάσεων εκδηλώνονται ρευστοποιήσεις στο ΧΑ με αποτέλεσμα η όποια ανοδική κίνηση να περιορίζεται ή να γυρίζει την αγορά σε αρνητικό έδαφος.
Για σήμερα δεν αναμένουν κάποια διαφορετική κίνηση καθώς απουσιάζουν σημαντικοί καταλύτες και τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην πορεία των διεθνών αγορών αλλά και στη συμπεριφορά των επενδυτών στις τελευταίες ώρες τις συνεδρίασης.
Σημειώνεται πως σήμερα οι μετοχές της Τράπεζας της Ελλάδος διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,6720 ευρώ ανά μετοχή που υποδηλώνει απόδοση 4,2% με βάση το χθεσινό κλείσιμο της μετοχής.
 
Euroxx
Δεν εντοπίζουμε καταλύτη για σημαντική κίνηση σήμερα.
 
Eurobank
Αναμένουμε ότι η σημερινή συνεδρίαση θα παρουσιάσει παρόμοια χαρακτηριστικά, καθώς οι πιέσεις που εκδηλώθηκαν προς το τέλος της συνεδρίασης δείχνουν ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις.
 
Beta
Ο γενικός δείκτης θα έχει μία ακόμη προσπάθεια να διασπάσει τις 800 μονάδες καθώς οι ξένες αγορές έδειξαν σημάδια σταθεροποίησης.
Οι επενδυτές θα εστιάσουν το βλέμμα τους στη συνεδρίαση της ΕΚΤ και στην συνέντευξη τύπου.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης