Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε αρνητικό έδαφος επιστρέφει το πετρέλαιο λόγω ΗΠΑ - Στο -0,40% και τα 64,08 δολ. ανά βαρέλι το Brent

Σε αρνητικό έδαφος επιστρέφει το πετρέλαιο λόγω ΗΠΑ - Στο -0,40% και τα 64,08 δολ. ανά βαρέλι το Brent
Η αυξημένη παραγωγή στις ΗΠΑ εξακολουθεί να ασκεί πιέσεις στις τιμές του μαύρου χρυσού
Πτωτικά κινείται εδώ και λίγη ώρα το πετρέλαιο, μετά την οριακή άνοδο που κατέγραφε νωρίτερα εντός της ημέρας, καθώς ο μαύρος χρυσός αδυνατεί να βρει στήριξη εν μέσω ανησυχιών για ενδεχόμενο εμπορικό πόλεμο μεταξύ των ΗΠΑ και των εταίρων της και και της αυξημένης αμερικανικής παραγωγής.
Ειδικότερα, περί τις 2:37 μ.μ. το Brent υποχωρεί κατά -0,40% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 64,08 δολ. ανά βαρέλι, διευρύνοντας τις απώλειες της τάξεως του -2,2% που σημείωσε χθες Τετάρτη (7/3).
Παράλληλα, το αμερικανικό αργό καταγράφει πτώση της τάξεως του -0,20% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 61,03 δολ. ανά βαρέλι, ενώ χθες είχε καταγράψει απώλειες που άγγιξαν το -2,3%.
Την περασμένη εβδομάδα, η παραγωγή αμερικανικού αργού ενισχύθηκε κατά 86 χιλ. βαρέλια ημερησίως, στα 10,369 εκατ. βαρέλια ημερησίως, με τους επενδυτές να στρέφουν πλέον την προσοχή τους στα στοιχεία για τις εξέδρες γεωτρήσεων στις ΗΠΑ, οι οποίες αναμένεται να δημοσιευθούν αύριο Παρασκευή (9/3).
Τα παραπάνω στοιχεία αναμένεται να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την μελλοντική παραγωγή των ΗΠΑ, οι οποία αναμένεται να ξεπεράσει αυτή της Ρωσίας ακόμα και μέσα στο τρέχον έτος, καθιστώντας την Ουάσιγκτον ως τον κορυφαίο παραγωγό πετρελαίου παγκοσμίως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης