Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Goldman Sachs: Στα 0,88 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο της Eurobank, στα 2,36 ευρώ μειώνει για Alpha Bank - Σταθερές σε Εθνική, Πειραιώς

Goldman Sachs: Στα 0,88 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο της Eurobank, στα 2,36 ευρώ μειώνει για Alpha Bank - Σταθερές σε Εθνική, Πειραιώς
Η Goldman Sachs διατηρεί τη σύσταση buy (αγορά) μόνο για την Alpha Bank και τη σύσταση neutral (ουδετερότητα) για την Εθνική, την Eurobank και την Πειραιώς
Σε μικρή αύξηση της τιμής στόχου της Eurobank και μικρή μείωση της τιμής στόχου της Alpha Bank προχώρησε η Goldman Sachs, κατά την τελευταία ανάλυσή της για τις ευρωπαϊκές τράπεζες, εκτιμώντας βελτίωση όμως των μεγεθών έως το 2022.
Ειδικότερα, η Goldman Sachs διατηρεί τη σύσταση buy (αγορά) μόνο για την Alpha Bank και τη σύσταση neutral (ουδετερότητα) για την Εθνική, την Eurobank και την Πειραιώς.
Η νέα τιμή στόχος για τη Eurobank είναι στα 0,88 ευρώ, από 0,85 ευρώ προηγουμένως, ενώ η νέα τιμή στόχος για την Αlpha Βank είναι στα 2,36 ευρώ από 2,40 ευρώ ενώ διατηρεί τη σύσταση «αγορά».
Η τράπεζα διατηρεί σταθερές τις τιμές στόχους για τις μετοχές της Εθνικής Τράπεζας (0,28 ευρώ) και της Τράπεζας Πειραιώς (3,10 ευρώ).  



Οι εκτιμήσεις για τα κέρδη ανά μετοχή (EPS) των τεσσάρων ελληνικών τραπεζών παραμένουν αμετάβλητες, αναφέρει η Goldman Sachs, επισημαίνοντας ότι οι νέες τιμές στόχοι για την Alpha Bank και τη Eurobank συμπεριλαμβάνουν τις εκτιμήσεις για τα κέρδη, το πλεόνασμα κεφαλαίου και τα μερίσματα για όλη την περίοδο προβλέψεων (2020-2022).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης