Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Τελείωσε ο πολιτικός σας χρόνος - Ετοιμάζεστε για την έξοδο από την εξουσία

Βενιζέλος: Τελείωσε ο πολιτικός σας χρόνος - Ετοιμάζεστε για την έξοδο από την εξουσία
Η κυβέρνηση παρεμποδίζει κάθε διαδικασία διαφάνειας για την προστασία των δικών της υπουργών, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος 
Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τη βήμα της Ολομέλειας όπου συζητείται η πρόταση της ΝΔ για να προανακριτική εξέταση των κκ. Πολάκη, Ξανθού και Κουρουμπλή.
«Τελείωσε ο πολιτικός σας χρόνος και ετοιμάζεστε, όχι για καθαρή έξοδο στις αγορές αλλά γα την βρώμικη -δυστυχώς- δική σας έξοδο από την εξουσία» ανέφερε μεταξύ άλλων κ. Βενιζέλος υποστηρίζοντας ότι η κυβερνητική πολιτική έχει αποτύχει σε όλα τα μέτωπα καθώς στηρίζεται αποκλειστικά στον τυχοδιωκτισμό και τη συκοφαντία των πολιτικών της αντιπάλων.
«Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας θα απορριφθεί με τις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και με ότι αυτό συνεπάγεται για τις συγκεκριμένες πράξεις και παραλείψεις των υπουργών.
Όμως πολιτικά σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αναγκάζεται να ομολογήσει ότι εξαπατά την κοινωνία καθώς δεν την ενδιαφέρει η διαφάνεια.
Παρεμποδίζει κάθε διαδικασία διαφάνειας για την προστασία των δικών της υπουργών.
Αρνείται πεισματικά κάθε έρευνα για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία» ανέφερε αρχικά ο κ. Βενιζέλος.
«Οργάνωσε όμως την σκευωρία κατά δέκα πολιτικών προσώπων μερικοί εκ των οποίων εκφράζουν την φιλοευρωπαϊκή αντιπολίτευση και συμβολίζουν τον αγώνα 2010 – 2015 να σταθεί η πατρίδα όρθια.
Είμαστε οι αντίπαλοι των μεγάλων ψεμάτων που σας έφεραν στην εξουσία.
Η δική μας παρουσία υπενθυμίζει διαρκώς την διάψευση σας την τυχοδιωκτική πολιτική σας την βαριά βλάβη που προκάλεσε η πολιτική σας.
Ο κ. Wieser στους Δελφούς επέμεινε ότι η ζημιά που προκάλεσε το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησής σας ανέρχεται τουλάχιστον στα 200 δις ευρώ», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης