Τελευταία Νέα
Οικονομία

Το μέλλον της ελληνικής οικονομίας στο επίκεντρο της συνάντησης Τσακαλώτου - Pyatt

tags :
Το μέλλον της ελληνικής οικονομίας στο επίκεντρο της συνάντησης Τσακαλώτου - Pyatt
Το μέλλον της ελληνικής οικονομίας στο επίκεντρο της συνάντησης Pyatt - Τσακαλώτου
Η 4η αξιολόγηση συγκαταλέγεται μεταξύ των θεμάτων τα οποία συζήτησαν ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, G. Pyatt, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη του κ. Pyatt ήταν - σύμφωνα με πηγές του ΥΠΟΙΚ - προγραμματισμένη εδώ και αρκετές ημέρες και όχι «αναπάντεχη».
Σύμφωνα, λοιπόν, με κυβερνητικές πηγές ο υπουργός Οικονομικών και ο Αμερικανός πρέσβης συζήτησαν για την τέταρτη αξιολόγηση, το αναπτυξιακό σχέδιο που έχει συσταθεί από τον κ. Τσακαλώτο, την στρατηγική εξόδου της χώρας από το μνημόνιο και τα χρονοδιαγράμματα από τώρα μέχρι τον Αύγουστο (αξιολογήσεις, εκδόσεις ομολόγων κλπ).
Ο Pyatt μαζί με τη συνοδεία του πήγαν στο 6ο όροφο του υπουργείου όπου βρίσκεται και το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον οποίο και πραγματοποίησε συνάντηση.
Υπενθυμίζεται ότι χθες (7/3/2018) ο Pyatt μετέβη -ξαφνικά επίσης- στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όπου είχε συνάντηση με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, ο οποίος περίμενε να συναντηθεί με τον στρατιωτικό ακόλουθο της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα και όχι με τον Πρέσβη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης