Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΣΚΑΪ: Αθέμιτος ανταγωνισμός η λειτουργία του Mega - Ζητά το κλείσμο του καναλιού

tags :
ΣΚΑΪ: Αθέμιτος ανταγωνισμός η λειτουργία του Mega - Ζητά το κλείσμο του καναλιού
Εκτιμάται ότι ανάλογη επιστολή θα στείλει και ο ΑΝΤ1
Επιστολή προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) έστειλε ο ΣΚΑΪ, ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης του Mega την επόμενη Τρίτη (13/3).
O ΣΚΑΪ με επιστολή που έστελε στο ΕΣΡ, υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, πως τίθεται ζήτημα αθέμιτου ανταγωνισμού εξαιτίας τη λειτουργία του Mega, χωρίς κανένα κόστος προγράμματος
Παράλληλα στην επιστολή υπογραμμίζεται ότι ο σταθμός δεν μπορεί να θεωρηθεί θεματικός και πως σύμφωνα με τις δηλώσεις των μετόχων του στον Τύπο, δεν πρόκειται να λάβουν μέρος σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τηλέτυπος ΑΕ.
Στην επιστολή υπενθυμίζεται πως οι μέτοχοι του MEGA έχουν δηλώσει ότι δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε ΑΜΚ και να αναλάβουν το κόστος διάσωσης της επιχείρησης.
Ο ΣΚΑΙ επικαλείται τη νομοθεσία και επισημαίνει ότι το MEGA δεν μπορεί να λειτουργήσει ως ενημερωτικό κανάλι και ότι η αλλαγή φυσιογνωμίας του προγράμματος θα κατάφερνε μόνο να διαιωνίσει την κατάσταση οριστικής αφερεγγυότητας στην οποία έχει περιέλθει η εταιρεία.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες σε ανάλογη κίνηση αναμένεται να προχωρήσει και ο ΑΝΤ1, στέλνοντας αντίστοιχου τύπου επιστολή στο ΕΣΡ.







www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης