Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συλλαλητήριο την Κυριακή 11/3 στην Ορεστιάδα για την επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

tags :
Συλλαλητήριο την Κυριακή 11/3 στην Ορεστιάδα για την επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
Έκκληση για συμμετοχή χωρίς κομματικές σημαίες και κομματικά χρώματα
Συλλαλητήριο την ερχόμενη Κυριακή 11 Μαρτίου διοργανώνεται στην Ορεστιάδα με κύριο αίτημα την επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν στον Έβρο και κρατούνται πλέον σε τουρκικές φυλακές για να δικαστούν.
Οι διοργανωτές καλούν σε συγκέντρωση χωρίς κομματικές σημαίες και κομματικά χρώματα.
Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση τους «η σύλληψη και η κράτηση, ήδη επί 10 ημέρες, των δύο στελεχών του Στρατού μας στις φυλακές της Ανδριανούπολης είναι μια προσβολή και μια πρόκληση για όλον τον ελληνικό λαό και πρωτίστως για εμάς τους Εβρίτες».
«Η ειρηνική συνύπαρξη και η φιλία δεν μπορεί να είναι όμως μια μονόπλευρη επιθυμία και στάση, ειδικά όταν οι αρχές της άλλης πλευράς δίνουν όλο και περισσότερα σημάδια εκμετάλλευσης και επιβουλής.
Είμαστε εδώ σήμερα για να βροντοφωνάξουμε τη θέληση μας για άμεση αποφυλάκιση των παιδιών μας από τις τουρκικές Αρχές, αφήνοντας τις νομικίστικες δικαιολογικές και τα κατασκοπευτικά σενάρια κατά μέρος.
Αυτό που δεν πετυχαίνει η Πολιτική, ας το πετύχει η φιλία, ο πολιτισμός και η Οικονομία.
Θα αποτελεί ταπείνωση να συνεχίσουμε σαν να μη συνέβη τίποτε, σαν να αδιαφορούμε για την τύχη των κρατουμένων, για την αγωνία των οικογενειών τους, και για την τιμή του Στρατού και της Πατρίδας μας.
Καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης