Τελευταία Νέα
Στη Ροή των Τερματικών του Χ.Α.

Χ.Α: Σχόλια, tips, παρατηρήσεις, αναλύσεις και επισημάνσεις (09/3)

tags :
Χ.Α: Σχόλια, tips, παρατηρήσεις, αναλύσεις και επισημάνσεις (09/3)
Το intraday γύρισε σε Long  με το στοπ στo χαμηλό, ενώ σε ημερήσιο είναι αρκετά νωρίς ακόμα. 
Χ.Α: Σχόλια, tips, παρατηρήσεις, αναλύσεις και επισημάνσεις (09/3)

ΔΤΡ: 
To 883 ήταν το επίπεδο που η διάσπαση μας οδήγησε στο 845. Πλέον η ζώνη του 873-893 είναι κοντινή επιθετική αντίσταση. Το intraday γύρισε σε Long  με το στοπ στo χαμηλό ενώ σε ημερήσιο είναι αρκετά νωρίς ακόμα. Όσο το χαμηλό του Δεκεμβρίου και Μαρτίου κρατάει η μεγάλη εικόνα είναι καλή, παρόλα αυτά χρειαζόμαστε και πάλι ένα αγοραστικό ημερήσιο σήμα.

**********

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: To ΕΛΧΑ έκανε την πρώτη σοβαρή διόρθωση σε σχέση με την κίνηση του τελευταίου εξαμήνου. Η ζώνη του 150-155 είναι κύρια στήριξη και μόνο διάσπαση μπορεί να δώσει συνέχιση άμεσα.

  • Το 170 είναι κοντινή αντίσταση που κατοχύρωση μπορεί να δώσει συνέχιση στο 185. Το Stop Στην παρούσα στο 190 με πιθανότητες να κατέβει τις επόμενες μέρες
  • Ο τίτλος οδεύει για τον f25 ενώ το free float πρέπει να είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Market cap στα 620 εκατομμύρια ενώ η εταιρία προχωράει σε σημαντικές επενδύσεις

____________

ΚΡΙ: Νέο ιστορικό υψηλό για το ΚΡΙ ΚΡΙ. Το 350 είναι πλέον το stop στο Long με την στήριξη στο 366. Μια κατοχύρωση του 390 έχει επόμενο στόχο το 424

------------------

ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ: Διαβάσαμε χθες…”Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο πλειστηριασμός του ξενοδοχειακού ομίλου Lakitira που ολοκληρώθηκε μια μέρα καθυστέρηση καθώς το δικαστήριο απέρριψε το αυτοτελές αίτημα προσωρινής διαταγής, με το οποίο ζητήθηκε να μην διενεργηθεί καμία περαιτέρω πράξη της διαδικασίας ειδικής εκκαθάρισης έως την έκδοση της απόφασης της αίτησης ανάκλησης που είχαν υποβάλλει οι ιδιοκτήτες του.
  • Η επιχείρηση πουλήθηκε έναντι 62,9 εκατ. ευρώ στην κοινοπραξία του Atlantica Hotels του Κύπριου επιχειρηματία Ν. Νικολαΐδη και της TUI.
  • Το ποσό αυτό όχι μόνο ικανοποιεί τους πιστωτές της εταιρίας αλλά πιθανόν να περισσέψουν και χρήματα για τους μετόχους της.
  • Οι προσφορές των υποψηφίων ξεπέρασαν όλες τα 50 εκατ. ευρώ
  • Αξίζει να σημειωθεί ότι η Atlantica (Νικολαϊδης) διατηρεί στενή συνεργασία με την Τούι  και διαχειρίζεται πάνω από 20 ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Κύπρο και  Αίγυπτο.
  • ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ… 77 εκατ. ευρώ στο Ταμπλό.
  • ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ;;
http://www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης