Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Το νέο αστειάκι του Τσίπρα και όταν ένα πολιτικό ειδύλλιο τελειώνει...

tags :
Το νέο αστειάκι του Τσίπρα και όταν ένα πολιτικό ειδύλλιο τελειώνει...
Ο Πρωθυπουργός τοποθέτησε δίπλα στον κ. Καμμένο τον Φώτη Κουβέλη και δεν αντικατέστησε με στέλεχος των ΑΝΕΛ τον Κώστα Ζουράρι.


Βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το πρωί της Τετάρτης στη Δυτική Αττική, στα εγκαίνια του κτιρίου της Ασφάλειας, και το πρώτο πράγμα που είπε αντί για «καλημέρα» στους συγκεντρωμένους μάλλον ως αστείο μπορεί να εκληφθεί: «Βλέπω πολλούς πολίτες που, παρά το ότι είμαστε σε μια εργάσιμη ημέρα, βρίσκονται εδώ, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικό για αυτούς».

Να σημειώσω, λοιπόν, ότι πήγαν στη Φυλή από το πρωί για να πάρουν θέση κομματικοί παράγοντες και παρατρεχάμενοι, ότι τον Πρωθυπουργό συνόδευε σχεδόν το μισό Υπουργικό Συμβούλιο, ότι παρέστησαν οι τοπικοί βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ και οι συνεργάτες τους, γενικά πολύς κόσμος (ύστερα όμως από κινητοποίηση).

Συνεπώς, εάν όντως υπήρξαν τόσο πολλοί παρευρισκόμενοι από ενδιαφέρον (όπως παρατήρησε ο κ. Τσίπρας), θα ήταν είτε ανησυχούντες μετά τις βίαιες επιθέσεις αντιεξουσιαστών που έκαναν γυαλιά-καρφιά τρεις πόλεις της Ελλάδας είτε με τη δράση διαφόρων ομάδων λόγω τρόμου με την αύξηση της εγκληματικότητας.

Ή εάν δεν είναι κομματικά στελέχη, τότε για να βρίσκονται εκεί πρωινιάτικα είτε άνεργοι θα ήταν (γιατί διαφορετικά θα ήταν στις εργασίες τους) είτε συνταξιούχοι.

Οταν ένα πολιτικό ειδύλλιο τελειώνει

Οπως όλα δείχνουν, το πολιτικό ειδύλλιο ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ ή, εάν προτιμάτε, ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και στον Πάνο Καμμένο (φωτογραφία) βρίσκεται στη δύση του.

Τα μεγάλα λόγια αγάπης, συμπαράταξης, στήριξης κ.λπ. φαίνεται πως έχουν τελειώσει ανάμεσά τους και η κρίση στις σχέσεις τους άρχισε δειλά-δειλά αλλά σταθερά να κάνει την εμφάνισή της.

Το Μέγαρο Μαξίμου έχει περιορίσει τις παρεμβάσεις του υπουργού Αμυνας στο θέμα της σύλληψης των δύο στρατιωτικών.

Αλλωστε η πρώτη κρίση ανάμεσά τους φάνηκε στον ανασχηματισμό.

Ο Πρωθυπουργός τοποθέτησε δίπλα στον κ. Καμμένο τον Φώτη Κουβέλη και δεν αντικατέστησε με στέλεχος των ΑΝΕΛ τον Κώστα Ζουράρι.

Ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης