Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Ν. Μιχαλολιάκος: Είμαστε Εθνικιστές και όχι κοσμοπολίτες

Ν. Μιχαλολιάκος: Είμαστε Εθνικιστές και όχι κοσμοπολίτες
«Για να γεννηθή πολιτισμός χρειάζεται τόπος, χρόνος και άνθρωποι μαζωμένοι και συνθεμένοι σε έθνος. Οι πολιτισμοί γεννιούνται ο καθένας σε κάποια πατρίδα, σε κάποια εποχή και σε κάποιο έθνος. Έξω από αυτά δε μπορεί να σταθή πολιτισμός. Όσο για τον κοσμοπολιτισμό, είναι το αποσταμένο αποσπόρι του κάθε πολιτισμού.», Ίων Δραγούμης
Εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε πάνω απ' όλα και πρώτα απ' όλα Εθνικιστές και όχι κοσμοπολίτες. Αντικρίζουμε με περιφρόνηση τον περίφημο κοσμοπολιτισμό, έναν κοσμοπολιτισμό, που έχει πάρει στις ημέρες μας την μορφή ενός ψευτοανθρωπισμού, ενός δήθεν αντιρατσισμού, ενός δήθεν πολιτισμού, του "πολιτισμού" της παγκοσμιοποίησης, ο οποίος στην πραγματικότητα αποτελεί αποκτήνωση και τον θρίαμβο της ύλης επί του πνεύματος!
Μας λένε μάλιστα ότι εάν αρνηθούμε αυτόν τον περίφημο κοσμοπολιτισμό της παγκοσμιοποίησης, είμαστε καταδικασμένοι να βυθιστούμε στην φτώχεια και είναι οι καιροί πρόσφοροι για να περάσει αυτή η άθλια προπαγάνδα τους, γιατί το Έθνος μας περνά ημέρες σκληρές, ημέρες χρεωκοπίας, χρεωκοπίας πρώτα απ' όλα ηθικής και μετά οικονομικής, και τις ημέρες αυτές τις έφεραν οι απατεώνες του παλαιοκομματισμού, που άξιος διάδοχός τους είναι η "Νέα Αριστερά" της "Open Society", που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τους Εθνικιστές, όμως, δεν τους φοβίζει η οικονομική κρίση γιατί γνωρίζουν ότι ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας η φτώχεια δεν οδήγησε έναν λαό σε αφανισμό.
Το αντίθετο ακριβώς έχει συμβεί!
Ο πλούτος και η λατρεία του χρήματος είναι αυτή που καταστρέφει τα Έθνη και οδηγεί Πατρίδες με λαμπρή ιστορία αιώνων στο απόλυτο μηδέν.
Οι "πένητες" της εποχής των Βαλκανικών Πολέμων, της εποχής του 1821, του Έπους του 1940-41 είχαν Ιδανικά, Ιδανικά που δυστυχώς σήμερα οι περισσότεροι συμπατριώτες μας δεν έχουν.
Πριν κάποιες δεκαετίες αυτοί που φώναξαν το σύνθημα «κάτω οι πατρίδες» ήταν οι μπολσεβίκοι κομισάριοι.
Σήμερα αυτοί που φωνάζουν το ίδιο σύνθημα, είναι οι παγκόσμιοι αφέντες του χρήματος, που πασχίζουν να φέρουν σε ολόκληρη την οικουμένη την περίφημη παγκοσμιοποίηση.
Ήλθε η ώρα με εθνική πρωτοπορία την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να αγωνιστούμε για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία ενάντια στα κίβδηλα Ιδανικά της αριστεράς του κεφαλαίου και της δήθεν "δεξιάς" της παγκοσμιοποίησης, που αρνείται Έθνος και Πατρίδα.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Χρυσής Αυγής

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης