Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Κτήμα Λαζαρίδη: Στις 28 Μαρτίου 2018 η εκποίηση αδιάθετων κλασματικών υπολοίπων

Κτήμα Λαζαρίδη: Στις 28 Μαρτίου 2018 η εκποίηση αδιάθετων κλασματικών υπολοίπων
Στις 28 Μαρτίου 2018 θα διενεργηθεί η εκποίηση 918 κοινών ονομαστικών μετοχών της Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, που προήλθαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου
Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 θα διενεργηθεί η εκποίηση 918 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, που προήλθαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με την κεφαλαιοποίηση αφορολόγητων εκπτώσεων και την έκδοση 2.212.672 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σημερινή (12/3/2018) ανακοίνωση, η εταιρεία Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ενημερώνει τους κ.κ. μετόχους της ότι, σε συνέχεια της από 13/11/2017 ανακοίνωσή της και σύμφωνα με την απόφαση 121/08.03.2018 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρεία Eurobank Equities ορίστηκε ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών που θα διενεργήσει την εκποίηση των 918 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας, που προήλθαν από την Αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου με την κεφαλαιοποίηση αφορολόγητων εκπτώσεων και την έκδοση 2.212.672 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, οι οποίες διανεμήθηκαν δωρεάν στους μετόχους της εταιρείας σε αναλογία 1,4 νέα κοινή ονομαστική μετοχή για κάθε 10 παλαιές κοινές ονομαστικές μετοχές, που αποφασίστηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, που πραγματοποιήθηκε στις 14/07/2017.
Η ανωτέρω εκποίηση θα διενεργηθεί την Τετάρτη 28/03/2018 κατά τα οριζόμενα στην παράγραφο 2.3.6 του κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).
Η εταιρεία Ελληνικά Χρηματιστήρια θα ενημερώσει την εταιρεία, το Χρηματιστήριο Αθηνών και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικά με το αποτέλεσμα της εκποίησης.
Το καθαρό ποσό της εκποίησης θα κατατεθεί από το μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, για λογαριασμό της εταιρείας, αναλογικά υπέρ του συνόλου των δικαιούχων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και ∆ανείων.
Με νεότερη ανακοίνωσή της η εταιρία θα ενημερώσει τους κ.κ. μετόχους της για το αποτέλεσμα της εκποίησης, καθώς και για τη διαδικασία και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου οι δικαιούχοι να εισπράξουν το ποσό που δικαιούνται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης