ΝΔ: Η απομάκρυνση Μπακαλέξη επιβεβαιώνει ότι τίποτα δεν πάει καλά με τον ΕΦΚΑ

ΝΔ: Η απομάκρυνση Μπακαλέξη επιβεβαιώνει ότι τίποτα δεν πάει καλά με τον ΕΦΚΑ
Η απομάκρυνση του Αθανάσιου Μπακαλέξη επιβεβαιώνει ότι τίποτα δεν πάει καλά με τον ΕΦΚΑ, δήλωσε ο Νότης Μηταράκης
Η απομάκρυνση του Αθανάσιου Μπακαλέξη επιβεβαιώνει ότι τίποτα δεν πάει καλά με τον ΕΦΚΑ, δήλωσε σήμερα (13/3/2018) ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης.
«Η αποπομπή του κ. Μπακαλέξη από τη διοίκηση του ΕΦΚΑ έρχεται να επιβεβαιώσει ότι -εν αντιθέσει με όσα υποστηρίζουν στο υπουργείο- τίποτε δεν πάει καλά με τον ΕΦΚΑ», αναφέρεται στη δήλωση του κ. Μηταράκη.
«Οι βάσεις δεδομένων δεν έχουν επικαιροποιηθεί, οι υπηρεσίες δε διασυνδέονται μεταξύ τους, τα λάθη στο Μητρώο δεν έχουν διορθωθεί, οι εγκύκλιοι είτε δεν έχουν εκδοθεί είτε εκδόθηκαν με καθυστέρηση και οι υπάλληλοι δεν έχουν εκπαιδευτεί.
Και αντί το Διοικητικό Συμβούλιο να επικεντρωθεί σε αυτά τα προβλήματα, ασχολείται με την τετράμηνη παράταση των κλιμακίων των υπαλλήλων που δουλεύουν Σαββατοκύριακα», προσθέτει ο κ. Μηταράκης.
«Όσο συνεχίζεται η εκατέρωθεν επίρριψη ευθυνών μεταξύ του υπουργείου και της Διοίκησης του ΕΦΚΑ -κάτι το οποίο επισημάναμε μόλις σήμερα το πρωί, με ερώτηση προς την Υπουργό Εργασίας- χιλιάδες αιτήσεις συντάξεων παραμένουν εκκρεμείς ενώ οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι υφίστανται τις συνέπειες της αποτυχημένης κυβερνητικής πολιτικής», καταλήγει η δήλωση του κ. Μηταράκη.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS