Κικίλιας: Ανίσχυρη η κυβέρνηση – Δεν κρύβει τις ιδιαίτερες σχέσεις της με οικονομικούς παράγοντες

Κικίλιας: Ανίσχυρη η κυβέρνηση – Δεν κρύβει τις ιδιαίτερες σχέσεις της με οικονομικούς παράγοντες
Η ΝΔ είναι εδώ να αναλάβει την ευθύνη για την χώρα υποστήριξε ο κ. Κικίλιας
Ανίσχυρη χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ, Β. Κικίλιας, ο οποίος και αναφερόμενος στα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη, την κατηγόρησε ότι δεν κρύβει τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει με κυβερνητικούς παράγοντες.
«Η κατάπτωση της πολιτικής ζωής, επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, έπαιξε το τελευταίο μέρος του στο θέατρο του παραλόγου, με τα όσα είδαμε στο ποδόσφαιρο.
Η ελληνική κοινωνία είναι απηυδισμένη με όσα βλέπει.
Η κυβέρνηση απέδειξε, για μια ακόμη φορά, ότι είναι ανίσχυρη και έχει ισχυρές εξαρτήσεις.
Δεν κρύβει τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει με οικονομικούς παράγοντες» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Κικίλιας.
Όσον αφορά την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ο κ.Κικίλιας επανέλαβε την κριτική του για τους χειρισμούς της κυβέρνησης.
«Βρισκόμαστε στην 14η μέρα που είναι στις τουρκικές φυλακές και δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε για το γεγονός ότι δεν έγιναν όσα έπρεπε τα πρώτα 24ωρα.
Η ΝΔ έχει παραδοσιακά μια εθνικά υπεύθυνη θέση και θα στηρίξει την εθνική προσπάθεια να γυρίσουν τα παιδιά μας άμεσα πίσω.
Σε δεύτερο χρόνο, και όταν τα παιδιά μας γυρίσουν πίσω, θα πρέπει να εξεταστεί σοβαρά τι δεν έγινε και η χώρα να θωρακίσει τα εθνικά της συμφέροντα.
Η ΝΔ είναι εδώ για να αναλάβει την ευθύνη για τη χώρα, απέναντι σε μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να αναλάβει καμία» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS