Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βασιλειάδης: Ήρθε η ώρα για δύσκολες αποφάσεις - Περιμένω πρωτοβουλίες

Βασιλειάδης: Ήρθε η ώρα για δύσκολες αποφάσεις - Περιμένω πρωτοβουλίες
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, συναντήθηκε με εκπροσώπους των ΠΑΕ
Τις πρωτοβουλίες της ΕΠΟ και των φορέων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου περιμένει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.
Σε δήλωσή του, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της επιτροπής Παρακολούθησης Χέρμπερτ Χούμπερ τόνισε: «Κατέστησα σαφείς στους εκπροσώπους των διεθνών συνομοσπονδιών τους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση στην απόφαση για διακοπή επ΄ αόριστον των διοργανώσεων του πρωταθλήματος της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος, οι οποίοι έγιναν απολύτως κατανοητοί.
Πλέον αναμένω και από την ΕΠΟ και τους φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου σειρά πρωτοβουλιών και έγγραφες δεσμεύσεις, οι οποίες θα αξιολογηθούν».
Εν τω μεταξύ, ο κ. Βασιλειάδης συναντήθηκε και με εκπροσώπους των ΠΑΕ και συγκεκριμένα τους κκ. Δάρα, Ζαμάνη (Πανιώνιος), Μποροβήλο, Καϋμενάκη (Αστέρας Τρίπολης), Σπανό, Μπέτση (Ατρόμητος), Πιαλόγλου (Ξάνθη), Μπελεβώνη (Παναιτωλικός) και Χριστοβασίλη (ΠΑΣ Γιάννινα).
Ο υφυπουργός ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ΠΑΕ που αποδέχτηκαν την πρόσκληση και συνέχισε: «Σας κάλεσα για να σας ενημερώσω για τις θέσεις μου και ταυτόχρονα να ακούσω κάποιες προτάσεις.
Πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να βρούμε το πλαίσιο που θα μας οδηγήσει στη λύση.
Ήρθε η ώρα για δύσκολες αποφάσεις» κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης