Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

NYT: "Η Τουρκία είναι αναξιόπιστος σύμμαχος"

NYT:
Διαφήμιση-καταπέλτης στους New York Times κατά της πώλησης F-35 στη Τουρκία.
«Η Τουρκία είναι ένας αναξιόπιστος σύμμαχος». Αυτός είναι ο τίτλος διαφήμισης που καταχωρήθηκε στους New York Times και καλεί τις ΗΠΑ να μην προχωρήσουν στις παραδόσεις αεροσκαφών F-35 στη Τουρκία.
Το Ελληνοαμερικανικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Αρμενίων των ΗΠΑ, συνεργάστηκαν για να τοποθετήσουν αυτή τη πληρωμένη διαφήμιση στους NYT ενάντια στην απερίσκεπτη πώληση πολεμικών αεροσκαφών F-35 στο αντι-αμερικανικό καθεστώς Erdogan της Τουρκίας, όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά.

To κείμενο της διαφήμισης:

Page A5 ofThe New York Times: "Turkey is an Unreliable Ally". TheHellenic American Leadership Councilpartnered today
with theANCAin placing this NYT ad against the reckless sale of F-35 warplanes to Turkey's anti-American Erdogan regime.
Take action:www.anca.org/NoJetsForTurkey ...



Η Τουρκία είναι αναξιόπιστος σύμμαχος:
Απειλεί να επιτεθεί στα στρατεύματα των ΗΠΑ στη Συρία. Εισβάλλει τον ελληνικό εναέριο χώρο χιλιάδες φορές το χρόνο, καταλαμβάνει παράνομα την Κύπρο (μέλος της ΕΕ), χρησιμοποιεί πολεμικά πλοία για να εκφοβίσει αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου, φυλακίζει περισσότερους δημοσιογράφους από οποιαδήποτε άλλη χώρα, προσβάλλει τον Αμερικανό πρεσβευτή και συλλαμβάνει διπλωματικό προσωπικό των ΗΠΑ. Αρνείται τις γενοκτονίες των Αρμενίων, των Ελλήνων και των Ασσυρίων, αποκλείει την Κύπρο και την Αρμενία, βομβαρδίζει τους Κούρδους ενώ πολεμούν το ISIS, αγοράζει ρωσικά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας και επιτίθεται ειρηνικούς Αμερικανούς διαδηλωτές στο έδαφος των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης