Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούκος: Το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι με κανέναν – Θα είμαστε τρίτο κόμμα, θέλουμε εθνικό μέτωπο

Κουτσούκος: Το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι με κανέναν – Θα είμαστε τρίτο κόμμα, θέλουμε εθνικό μέτωπο
Έως τις εκλογές ο κάθε πολιτικός φορέας θα λειτουργεί αυτοτελώς υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ
Την θέση ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι με κανέναν διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γ. Κουτσούκος, ο οποίος εκτίμησε ότι το Κίνημα θα είναι τρίτο κόμμα.
«Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι το τρίτο κόμμα και με βάση τις προτάσεις του θα επιχειρήσει να δημιουργήσει εθνικό μέτωπο και να ανατρέψει τον τρόπο που διοικείται έως σήμερα η Ελλάδα.
Το Κίνημα Αλλαγής δεν είναι με κανέναν» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Κουτσούκος, ο οποίος υποστήριξε ότι το Κίνημα κάνει μέτωπο απέναντι στον αριστερό λαϊκισμό και στην δεξιά πολιτική της ΝΔ.
Όσον αφορά τη συνάντηση Τσίπρα – Θεοδωράκη, ο κ.Κουτσούκος άφησε αιχμές, τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να εξυπηρετούμε τις επικοινωνιακές πολιτικές του πρωθυπουργού», αν και επισήμανε την ανάγκη συνεννόησης σε κάποια πράγματα.
Όσον αφορά το επικείμενο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής και την απόφαση της τελευταίας στιγμής για να αποφευχθούν εντάσεις να υπάρξει αναλογική εκπροσώπηση όλων των δυνάμεων που συμμετέχουν στον νέο φορέα, με διορισμό και όχι με ψηφοφορία ο κ.Κουτσούκος έκανε λόγο για δύσκολες επιλογές.
«Οι αποφάσεις αυτές ελήφθησαν για να μην καπελώσει η πλειοψηφία την μειοψηφία» είπε ο κ.Κουτσούκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης