Επιχειρήσεις

Intercontinental International: Ο Γ. Τσουρούφλης νέος διευθυντής επενδύσεων και χαρτοφυλακίου

Intercontinental International: Ο Γ. Τσουρούφλης νέος διευθυντής επενδύσεων και χαρτοφυλακίου
Καθήκοντα διευθυντή επενδύσεων και χαρτοφυλακίου της Intercontinental International ανέλαβε ο Γεώργιος Τσουρούφλης
Την ανάληψη καθηκόντων διευθυντή επενδύσεων και χαρτοφυλακίου της εταιρείας από τον Γεώργιο Τσουρούφλη, ανακοίνωσε σήμερα (15/3/2018) η Intercontinental International.
Ειδικότερα, η Intercontinental International ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει ότι καθήκοντα διευθυντή επενδύσεων και χαρτοφυλακίου της εταιρείας, σε αντικατάσταση του κ. Αλέξανδρου Περετζή, αναλαμβάνει ο κ. Γεώργιος Τσουρούφλης.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο κ. Τσουρούφλης διαθέτει πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των εκτιμήσεων, με ειδίκευση σε θέματα αποτιμήσεων επενδυτικών ακινήτων καθώς και στην εκπόνηση χρηματοοικονομικών αναλύσεων και μελετών βιωσιμότητας και ανάπτυξης, για ακίνητα στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.
Μέχρι τον Μάρτιο του 2018 διετέλεσε Διευθυντής (Principal) της American Appraisal (Hellas), όπου ηγήθηκε ή υπήρξε συν-επικεφαλής μεγάλων έργων εκτίμησης και αξιολόγησης επενδύσεων.
Πριν την American Appraisal, ήταν υπεύθυνος του τμήματος συμβουλευτικών υπηρεσιών στην DTZ Hellas /Southeast Real Estate.
Ο κ. Τσουρούφλης, κατέχει πτυχίο Οικονομικών από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακό στα Οικονομικά Ακίνητης Περιουσίας από το Henley Business School (Πανεπιστήμιο Reading).
Είναι μέλος του RICS και πιστοποιημένος, από το Υπουργείο Οικονομικών, εκτιμητής ακινήτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης