Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XΑ: Ενίσχυση τζίρου αναμένουν οι αναλυτές λόγω αναδιάρθρωσης δεικτών FTSE και τριπλής λήξης

XΑ: Ενίσχυση τζίρου αναμένουν οι αναλυτές λόγω αναδιάρθρωσης δεικτών FTSE και τριπλής λήξης
Στο επίκεντρο η μετοχή της Aegean λόγω των αποτελεσμάτων που δημοσίευσε χθες (15/3) μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης
Αύξηση του όγκου συναλλαγών αναμένουν σήμερα οι αναλυτές λόγω της αναδιάρθρωσης των δεικτών FTSE, με τις αλλαγές να είναι σε ισχύ από την προσεχή Δευτέρα, ενώ και η τριπλή λήξη στο χρηματιστήριο παραγώγων θα ενισχύσει τον τζίρο.
Υπενθυμίζεται πως η Μυτιληναίος εισέρχεται στον δείκτη της μεσαίας κεφαλαιοποίησης Emerging Europe και οι μετοχές των Σαράντη και Viohalco εισέρχονται στον αντίστοιχο της μικρής κεφαλαιοποίησης.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί η μετοχή της Aegean Airlines μετά την χθεσινή ανακοίνωση των πολύ καλών αποτελεσμάτων για τη χρήση 2017.
Επίσης το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποια προσφορά για το 5% του ΟΤΕ αναμένεται να φέρει τη μετοχή επίσης στο επίκεντρο.
 
Euroxx
Περιμένουμε οι όγκοι των συναλλαγών σήμερα να αυξηθούν λόγω της αναδιάρθρωσης των δεικτών FTSE και της τριπλής λήξης στο χρηματιστήριο παραγώγων.
 
Eurobank
Η χθεσινή μικρή αύξηση των συναλλαγών αναμένεται να έχει συνέχεια σήμερα λόγω της τριπλής λήξης στο χρηματιστήριο παραγώγων και της αναδιάρθρωσης των δεικτών FTSE.
 
Βeta
Στη σημερινή ατζέντα η τηλεδιάσκεψη της Aegean, η τριπλή λήξη σειράς Μαρτίου στα παράγωγα και η αναδιάρθρωση των δεικτών FTSE η οποία θα λάβει μέρος στις τελικές δημοπρασίες και αφορά τις μετοχές των Μυτιληναίος, Σαράντης και Viohalco.
Τα αποτελέσματα της Aegean και η αναδιάρθρωση των δεικτών θα κρατήσουν το επιλεκτικό αγοραστικό ενδιαφέρον και θα σταθεροποιήσουν την αγορά στα τρέχοντα επίπεδα τιμών.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης