Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιάρας: Δεν θέλει να φτάσει μέχρι τέλους η κυβέρνηση στην υπόθεση της Novartis

tags :
Τσιάρας: Δεν θέλει να φτάσει μέχρι τέλους η κυβέρνηση στην υπόθεση της Novartis
Οι χειρισμοί της κυβέρνησης οδηγούν τη ΝΔ να εξετάσει το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Βουλή είπε ο κ.Τσιάρας
Την θέση ότι παρά την θέληση της ΝΔ να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση της Novartis, η κυβέρνηση μοιάζει να μην θέλει να πάει μέχρι τέλους την υπόθεση διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κ. Τσιάρας, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει η αξιωματική αντιπολίτευση από την προκαταρκτική επιτροπή.
«Η ΝΔ για την υπόθεση της Novartis είπε να πέσει άπλετο φως αλλά δυστυχώς η κυβέρνηση δεν θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος.
Η ΝΔ ζήτησε την κατ’αντιπαράθεση κατάθεση των μαρτύρων, αλλά οι χειρισμοί της κυβέρνησης μας οδηγούν να εξετάσουμε το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Βουλή» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Τσιάρας.
Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εξαιρεί το διάστημα που αφορά δικούς της υπουργούς, κάτι που δείχνει ότι η πρόθεσή της είναι να διατηρεί κλίμα σκανδαλολογίας στοχοποιώντας συγκεκριμένα πρόσωπα.
Όσον αφορά τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, ο κ.Τσιάρας υπογράμμισε ότι χρειάζεται ευρεία συναίνεση για εξυγίανση, είπε ότι οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται από όλους, επισημαίνοντας ωστόσο ότι η κυβέρνηση κλείνει το μάτι σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης