Πολιτική

Τζανακόπουλος: Οι δημοσκοπήσεις έχουν χάσει την αξιοπιστία τους – Κανένα θέμα στη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ

Τζανακόπουλος: Οι δημοσκοπήσεις έχουν χάσει την αξιοπιστία τους – Κανένα θέμα στη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ
Αναπόφευκτο ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να έχουν διαφορετικές απόψεις στο πλαίσιο της πολιτικής συζήτησης τόνισε ο κ.Τζανακόπουλος
Την θέση ότι οι δημοσκοπήσεις έχουν χάσει την αξιοπιστία τους διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος με αφορμή την χθεσινή μέτρηση της Pulse που δίνει προβάδισμα 10 ποσοστιαίων μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
«Τα τελευταία χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο και στην Ελλάδα οι δημοσκοπήσεις έχουν χάσει την αξιοπιστία τους.
Είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτεί κάποιος την εικόνα που κατασκευάζεται από τος δημοσκοπήσεις και μάλιστα στη χώρα μας.
Θυμίζω το δημοψήφισμα ή τις εκλογές τον Σεπτέμβρη του 2015.
Μια κυβέρνηση που εφαρμόζει πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής θα έχει φθορές, αλλά τελικά το αποτέλεσμα θα αποτυπωθεί το 2019 στις εκλογές» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα στην κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
««Η προσπάθεια των δυο κομμάτων που συγκυβερνούν καθορίζεται από τον κεντρικό στόχο για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την επιτροπεία.
Είναι λογικό τα δύο κόμματα να έχουν διαφορετικές απόψεις σε σειρά από θέματα.
Είναι δυο κόμματα διαφορετικών ιδεολογιών και διαφορετικών ιστορικών διαδρομών.
Είναι αναπόφευκτο να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στο πλαίσιο της πολιτικής συζήτησης, ωστόσο όλοι καταλαβαίνουμε ότι το μείζον είναι η κυβερνητική συνεργασία για έξοδο από τα μνημόνια και η θεσμική κάθαρση» υποστήριξε ο κ.Τζανακόπουλος.
Κληθείς να σχολιάσει τις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία κατόπιν και της σύλληψης και της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ο κ.Τζανακόπουλος είπε ότι «η κυβέρνηση έχει κάνει όλες τις πολιτικές και διπλωματικές κινήσεις, περιμένουμε την απόφαση του Τούρκου εισαγγελέα».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτίμησε ότι θα υπάρξει αποκλιμάκωση εφόσον εκφραστεί βούληση από όλες τις πλευρές για συζήτηση σε διπλωματικό επίπεδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης