Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεργάτες Σαμαρά για Novartis: Να εικάσουμε ότι η ταύτιση απόψεων Τσίπρα – Φρουζή είναι αποτέλεσμα χρηματισμού;

Συνεργάτες Σαμαρά για Novartis: Να εικάσουμε ότι η ταύτιση απόψεων Τσίπρα – Φρουζή είναι αποτέλεσμα χρηματισμού;
Απαντήσεις από την κυβέρνηση ζητά ο πρώην πρωθυπουργός
Αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα για την ταύτιση απόψεων με Κ. Φρουζή όταν ήταν πρόεδρος του ΣΦΕΕ αφήνουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
«Στις 26/11/2013, ο τότε πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Φρουζής εκδίδει ανακοίνωση με την οποία ζητά να αποσυρθεί η τροπολογία της κυβέρνησης Σαμαρά, για τη μείωση της τιμής των φαρμάκων.
Την ίδια μέρα ο κ. Τσίπρας, με έκτακτη συνέντευξη Τύπου, από κοινού με τον κ. Ξανθό, ζητούν κι αυτοί ακριβώς το ίδιο: να αποσυρθεί η εν λόγω τροπολογία, ταυτιζόμενοι απόλυτα με τις θέσεις του κ. Φρουζή και των φαρμακοβιομηχάνων.
Να εικάσουμε, υποθέσουμε, εκτιμήσουμε - σύμφωνα με τη λογική της γελοίας συμμορίας - ότι η ταύτιση απόψεων Τσίπρα-Φρουζή είναι αποτέλεσμα χρηματισμού;
Και κάτι ακόμα: τι να εννοεί άραγε ο κ. Φρουζής όταν στις 23/12/2014, σε ερώτηση για τις επαφές της φαρμακοβιομηχανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει: «η συνεννόηση και η ενημέρωση είναι τακτική και αμφίδρομη;»
Φανταζόμαστε ότι ο κ. Τζανακόπουλος θα απαντήσει, στον ελεύθερο του χρόνο του μεταξύ των επισκέψεών του στον Άρειο Πάγο και την κα. Τουλουπάκη;» διερωτώνται οι συνεργάτες του κ.Σαμαρά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης