Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): Δεν ανησυχούμε για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής – Προχωράμε όλοι μαζί

Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): Δεν ανησυχούμε για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής – Προχωράμε όλοι μαζί
Τα πολιτικά κόμματα δεν έχουν λόγο στην υπόθεση της Novartis, η Δικαιοσύνη έχει τόνισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ
Την θέση ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής διατύπωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Π. Χρηστίδης, τονίζοντας ότι «προχωράμε όλοι μαζί».
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» και αναφερόμενος στη συνάντηση των Θεοδωράκη - Τσίπρα ο κ.Χρηστίδης είπε ότι δεν έχει δώσει καμία περαιτέρω εξήγηση.
«Δεν προσπαθώ να καλύψω κάτι, τα έχει πει ο Σταύρος Θεοδωράκης επανειλημμένα σε όλες τους τις συνεντεύξεις.
Νομίζω θα ήθελε πολύ ο ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει αντιπερισπασμούς, όμως, στην πραγματικότητα όλοι προχωράμε μαζί, αυτό είναι σαφές, θα ακούσετε και τον Σταύρο Θεοδωράκη στην τοποθέτησή του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου φυσικά θα ακούσουμε και εκατοντάδες συνέδρους από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έρχονται να βάλουν την πρότασή τους για την αγωνία των συμπολιτών τους.
Αυτό που είναι για εμάς σημαντικό είναι ότι κάνουμε ένα πολύ μεγάλο συνέδριο, στο οποίο έρχονται χιλιάδες άνθρωποι, έρχονται από όλη την Ελλάδα, για να καταγράψουν λύσεις, που θα τις κάνουμε την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής για το αύριο της πατρίδας μας.
Ως μία προοδευτική δύναμη, η οποία έχει χαράξει πορεία τα τελευταία χρόνια, ερχόμαστε για να καταθέσουμε ένα πλαίσιο, το οποίο θα αποφασίσουν 4.500-5.000 σύνεδροι στο συνέδριο το οποίο διεξάγεται τις επόμενες δύο μέρες στο ΣΕΦ, με στόχο η πρότασή μας στη συνέχεια να πάει σε κάθε Έλληνα πολίτη, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας» είπε ο κ.Χρηστίδης.
Αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis ο κ.Χρηστίδης είπε ότι «τα πολιτικά κόμματα δεν έχουν ρόλο σε αυτό, έχει η Δικαιοσύνη».
«Εμείς έχουμε προβεί ως κυβέρνηση τα προηγούμενα χρόνια σε θεσμικές αλλαγές, που ενισχύουν την αυτονομία της Δικαιοσύνης και τη λειτουργία της στα συγκεκριμένα ζητήματα» είπε ο κ.Χρηστίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης