Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Αν εκδώσουμε αποφάσεις για τους 8 Τούρκους, δύσκολα θα επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιωτικοί

tags :
Λεβέντης: Αν εκδώσουμε αποφάσεις για τους 8 Τούρκους, δύσκολα θα επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιωτικοί
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ζήτησε για μια ακόμη φορά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για τα εξοπλιστικά
Με την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Τουρκίας, συνέδεσε τη νέα απορριπτική εισήγηση της εισαγγελέως για την έκδοση των 8 Τούρκων που κατηγορούνται ως συμμετέχοντες στο πραξικόπημα, ο πρόεδρος της ‘Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην κρατική τηλεόραση.
Ο Βασίλης Λεβέντης ζήτησε, επίσης, να αντικατασταθεί η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, επέτρεψε περιπολία δύο ανθρώπων, ενώ οι Τούρκοι αντίστοιχα είχαν επτά: ‘Οπως δήλωσε: «Να δούμε τώρα τι θα γίνει με τους δύο δικούς μας. Γιατί εάν εκδώσουμε αποφάσεις για τους οκτώ δύσκολα θα γυρίσουν πίσω και οι δύο δικοί μας».
Μιλώντας, επίσης για τις πρόσφατες ελληνοτουρκικές εξελίξεις ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι «ο Τούρκος Θέλει να διευρύνει τα χωρικά του ύδατα, για να μπει στο παιχνίδι των υδρογονανθράκων».
Ο Βασίλης Λεβέντης αναφέρθηκε και στο ζήτημα της επίλυσης του ονόματος της ΠΓΔΜ λέγοντας ότι «η Ελλάδα πρέπει να δώσει άλλου είδους ανταλλάγματα και διευκολύνσεις στο γειτονικό κράτος και να τις ανταλλάξει με το όνομα».  Ενώ όταν ρωτήθηκε για τις πρόσφατες «θερμές» εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου τόνισε ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να τιμωρηθεί «για την απρέπεια να φέρει όπλο δημοσίως σε αγωνιστικό χώρα, αλλά να μην τιμωρηθεί η ομάδα του ΠΑΟΚ».
Τέλος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ζήτησε για μια ακόμη φορά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για τα εξοπλιστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης