Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο μεγαλοεπενδυτής Peter Thiel «βλέπει» επανεκλογή του Trump το 2020

tags :
Ο μεγαλοεπενδυτής Peter Thiel «βλέπει» επανεκλογή του Trump το 2020
Ο Donald Trump θα κερδίσει τις εκλογές του 2020, σύμφωνα με τον Peter Thiel
Ο Donald Trump θα κερδίσει τις εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών σε περίπτωση που διεκδικήσει την προεδρία το 2020, σύμφωνα με όσα εκτιμά ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής της Silicon Valley, Peter Thiel.
Επίσης, μιλώντας χθες (15 Μαρτίου 2018) από το Economic Club of New York, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα ψηφιακά νομίσματα -στα οποία έχει επενδύσει-, προέβλεψε ενίσχυση του Bitcoin μακροπρόθεσμα, αναφέροντας, μάλιστα, ότι θα αποτελέσει τον «ψηφιακό χρυσό».
Ίσως αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι τιμές των κρυπτονομισμάτων πήραν σήμερα την ανιούσα (περισσότερα εδώ).
Βέβαια, εξέφρασε τους ενδοιασμούς του για το αν πρέπει ή όχι οι επενδυτές να τοποθετηθούν στον κλάδο.
Ο κ. Thiel προχώρησε και σε ένα αιχμηρό σχόλιο για τον επιχειρηματικό κόσμο της Γηραιάς Ηπείρου, σημειώνοντας πως επί του παρόντος «δεν υπάρχουν επιτυχημένες τεχνολογικές εταιρείες στην Ευρώπη».
Τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε γνωστό πως ο Peter Thiel θα εγκαταλείψει τη Silicon Valley, μετακομίζοντας από το Σαν Φρανσίσκο στο Λος Άντζελες.
Ο μεγαλοεπενδυτής και συνιδρυτής της PayPal, απέδωσε την απόφασή του στο γεγονός ότι η Silicon Valley έχει καταστεί «πολύ φιλελεύθερη», σύμφωνα με όσα μετέδιδε τότε η Wall Street Journal.
Επίσης, ο κ. Thiel εξετάζει το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο του Facebook, έπειτα από 13 χρόνια συμμετοχής, μετά την έντονη κόντρα που ξέσπασε με αφορμή τη δημόσια υποστήριξή του στον Donald Trump, κατά την προεκλογική περίοδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης