Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου: Εάν ο Μητσοτάκης δεν αποπέμψει σήμερα κιόλας τον Αδωνι Γεωργιάδη, είναι βέβαιος σύμμαχος της Novartis

Μαξίμου: Εάν ο Μητσοτάκης δεν αποπέμψει σήμερα κιόλας τον Αδωνι Γεωργιάδη, είναι βέβαιος σύμμαχος της Novartis
Τα νέα στοιχεία από τα αρχεία της Novartis, δυστυχώς για τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά, καταρρακώνουν πλήρως το αστείο επιχείρημα της σκευωρίας
«Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να δώσει καθαρές απαντήσεις και εάν ο κ. Μητσοτάκης δεν αποπέμψει σήμερα κιόλας τον Αδωνι Γεωργιάδη, αποδεικνύεται ότι τελικά δεν είναι πιθανός αλλά βέβαιος σύμμαχος της Novartis» τονίζει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, το οποίο σημειώνει πως τα νέα στοιχεία από τα αρχεία της Novartis, δυστυχώς για τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά, «καταρρακώνουν πλήρως το αστείο επιχείρημα της σκευωρίας».
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρονται τα εξής:
«Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις που βλέπουν σήμερα τη δημοσιότητα και αφορούν τα κατασχεθέντα αρχεία της Novartis από την εισαγγελέα διαφθοράς δυστυχώς για τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά, καταρρακώνουν πλήρως το αστείο επιχείρημα της σκευωρίας.
Τον Φεβρουάριο του 2017 που συντάχτηκε η εμπιστευτική έκθεση της Novartis για τη συμπεριφορά των πολιτικών προσώπων δεν υπήρχε ούτε δικογραφία για το σκάνδαλο, ούτε "κουκουλοφόροι" -κατά τη ΝΔ -μάρτυρες.
Τότε, όμως, η Novartis αναφερόμενη στον Άδωνι Γεωργιάδη και πολλούς από τους σημερινούς φερόμενους ως εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο, προέτρεπε τα στελέχη της να μην επιχειρούν επαφές μαζί τους γιατί "φέρονται να εμπλέκονται" και άρα κάθε νέα επαφή μαζί τους δυσχεραίνει τη θέση της εταιρείας.
Την παραδοχή την κάνει αυτός που ξέρει καλύτερα από όλους ποιοι μπορεί να εμπλέκονται στο σκάνδαλο, η ίδια η Novartis.
Μετά από τις συνταρακτικές αυτές αποκαλύψεις η ΝΔ οφείλει να δώσει καθαρές απαντήσεις:
Εμμένει ακόμη στο αστείο επιχείρημα περί σκευωρίας;
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος όπως αποκαλύπτεται έπαιρνε διαταγές από τον Κ. Φρουζή για τις τιμές των φαρμάκων και την κατάρτιση νομοσχεδίων, παραμένει ακόμη αντιπρόεδρος της ΝΔ;
Εάν ο κ. Μητσοτάκης δεν τον αποπέμψει σήμερα κιόλας, αποδεικνύεται ότι τελικά δεν είναι πιθανός αλλά βέβαιος σύμμαχος της Novartis».

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης