Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεραμέως (ΝΔ): Η έννοια της αξιολόγησης βρίσκεται υπό διωγμόν

Κεραμέως (ΝΔ): Η έννοια της αξιολόγησης βρίσκεται υπό διωγμόν
Τι δήλωσε η Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, βουλευτής Επικρατείας, Ν. Κεραμέως σχετικά με την κατάργηση της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών στο υπό δημόσια διαβούλευση σχέδιο νόμου
«Στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου για την αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για το οποίο θα τοποθετηθούμε αναλυτικά το επόμενο διάστημα, η έννοια της αξιολόγησης βρίσκεται υπό διωγμόν», δήλωσε η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως.
Η ίδια,  σχετικά με την κατάργηση της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών στο υπό δημόσια διαβούλευση σχέδιο νόμου για την αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τόνισε ότι «η αξιολόγηση, όπως είχε προβλεφθεί σε Προεδρικό Διάταγμα του 2013, επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, καταργείται, χωρίς να αντικαθίσταται από κάποιο άλλο σύστημα αξιολόγησης για τους εκπαιδευτικούς, τον βασικό δηλαδή παράγοντα της εκπαιδευτικής διαδικασίας».
Για τη Νέα Δημοκρατία, πρόσθεσε η κ. Κεραμέως, « η αξιολόγηση όλων των κρίκων της εκπαιδευτικής αλυσίδας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία του εκπαιδευτικού συστήματος σε όλες του τις βαθμίδες».
 « Αξιολόγηση παντού και για όλους.
Για να επιβραβεύονται οι καλοί και να βελτιώνονται όλοι», κατέληξε η κ. Κεραμέως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης