Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες

Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή): Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
«Μία ακόμη συνεδρίαση στην Βουλή με αντικείμενο την υπόθεση Novartis.
Μία συνεδρίαση, την οποία αυτή τη φορά δεν έδειξε η κρατική τηλεόραση, επειδή οι φερόμενοι ως κατηγορούμενοι ήσαν του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την άλλη φορά την έδειξε επειδή ήταν της Νέας Δημοκρατίας.
 Όχι πως η Ν.Δ. θα έκανε τίποτε διαφορετικό εάν ήταν κυβέρνηση.
Έτσι βλέπουν την δημοκρατία αυτοί που κυβερνούν την χώρα μας.
Πέραν της υποθέσεως του μεγάλου σκανδάλου για το οποίο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε ξεκάθαρη θέση και είπε να βγούνε όλα στο φως και να εξετάσει η Δικαιοσύνη και τις υποθέσεις των υπουργών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, μοιραία ήλθε στην όλη διαδικασία και το φλέγον ζήτημα των εθνικών θεμάτων τα οποία παραμένουν ανοικτά.
Για τα ζητήματα αυτά παίρνοντας τον λόγο έκανα ειδική αναφορά και τα “δημοκρατικά” ΜΜΕ από μία ομιλία 20 λεπτών έδειξαν το πολύ δέκα δευτερόλεπτα!
Το ίδιο και οι εφημερίδες, που δεν έγραψαν λέξη.
Μέσα από αυτό λοιπόν, το ελεύθερο βήμα, της εφημερίδας μας, σας παραθέτω αποσπάσματα της ομιλίας μου:
“Δεν υπάρχουν Μακεδόνες και Έλληνες.
Οι Μακεδόνες είναι Έλληνες!”
“Πιστεύουν ότι με την υπόθεση των σκανδάλων θα συγκαλύψουν το ζήτημα της Μακεδονίας.
Και δεν είναι τυχαίο -το είπα και στην ομιλία μου στην προηγούμενη συζήτηση για την προανακριτική- ότι έγινε η συζήτηση αυτή μία ημέρα μετά το συλλαλητήριο.
Κι έχουμε σήμερα τον Πρωθυπουργό των Σκοπίων, Ζάεφ, να δηλώνει στο κανάλι NOVA της Βουλγαρίας: «Οι λαοί θα υποστηρίξουν τη λύση.
Είμαι σίγουρος ότι οι "Μακεδόνες" - για τους Σκοπιανούς αναφέρεται- είναι έτοιμοι γι’ αυτό.
Ωστόσο, είμαστε ακόμα εν μέσω διαπραγματεύσεων και ελπίζω ότι η λύση αυτή θα διαφυλάσσει την αξιοπρέπεια των "Μακεδόνων" και των Ελλήνων».
Ας απαντήσουμε μέσα από αυτήν τη Βουλή στον κ. Ζάεφ: Δεν υπάρχουν Μακεδόνες και Έλληνες.
 Οι Μακεδόνες είναι Έλληνες!
Μόνο Έλληνες!
Οι άλλοι είναι Σλάβοι, δεν έχουν καμμία σχέση ούτε με τη Μακεδονία ούτε με την Ελλάδα!
Στις 7 Μαρτίου, πρόσφατα, είπε: «Ας ανοίξει και το Σύνταγμα της Ελλάδος, για να δούμε πώς αυτοί μεριμνούν για τους Έλληνες εκτός Ελλάδος. Εγώ είμαι έτοιμος, όπως αυτοί μεριμνούν για τους Έλληνες εκτός Ελλάδος, αντιστοίχως εμείς να μεριμνούμε για τους «Μακεδόνες» εκτός Μακεδονίας».
Τι λέει με αυτήν του τη δήλωση ο Ζάεφ;
Ότι στην Φλώρινα, στην Καστοριά, στην Έδεσσα, στην Πέλλα, παντού, ζουν άνθρωποι που δεν είναι Έλληνες, αλλά «Μακεδόνες».
Είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει πλέον πεδίο συναλλαγής και κάθε προσπάθεια συναλλαγής, με αυτά τα δεδομένα, δεχόμενοι δηλαδή τη θέση του Ζάεφ ότι υπάρχουν Μακεδόνες εκτός Μακεδονίας, όταν δηλαδή δημιουργεί θέμα εθνικής μειονότητας στην Ελλάδα, κάθε συναλλαγή και κάθε αποδοχή ονομασίας που θα φέρει τον όρο Μακεδονία είναι ξεκάθαρο -το λέει και η Ομοσπονδία των συλλόγων των Μακεδόνων όλου του κόσμου- ότι αυτό το πράγμα εάν γίνει θα είναι προδοσία.”
 
“Oι Έλληνες δεν ξεχνούν”
 
“…Είχαμε, επίσης, την επίσκεψη Ερντογάν και δυστυχώς δικαιώθηκε η Χρυσή Αυγή.
Επειδή προέκυψε ένα θέμα σε μία Επιτροπή της Βουλής, θυμίζω τι είχε δηλώσει ο Ερντογάν στο μειονοτικό σχολείο Κομοτηνής: «Έχουμε τέσσερις Βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο» -και δεν βγήκε κανείς από τους μουσουλμάνους Βουλευτές να το διαψεύσει- τους καλώ από αυτό εδώ το Βήμα να πουν ότι δεν είναι μητέρα πατρίδα τους η Τουρκία, όπως δηλώνουν.
Ας δηλώσουν αυτό το πράγμα και μόνο και τότε να τους αποδεχτούμε.
Όσο λένε ότι είναι μητέρα πατρίδα τους η Τουρκία, για εμάς παράνομα βρίσκονται και μέσα σε αυτό εδώ το Κοινοβούλιο.
Είχαμε βεβαίως και τη μοναδική συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά της αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και βγήκε το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας και καταδίκασε έντονα τη διαδήλωση αυτή.
Εγώ είμαι υπερήφανος για τη διαδήλωση αυτή και θα έπρεπε να προσέχουν όταν μιλούν οι Τούρκοι, γιατί έχουν προβεί σε πλήθος αισχρών πράξεων κατά του Ελληνισμού στην Κωνσταντινούπολη, στην Ιωνία, στο Πόντο και αυτά οι Έλληνες δεν τα ξεχνούν.
Επειδή με αυτήν την άτιμη πράξη τους πήραν ομήρους δύο Έλληνες στρατιώτες, εγώ θέλω να εκφράσω τις σοβαρές αντιρρήσεις μου για το γεγονός ότι επίσημα η ελληνική πλευρά υιοθέτησε την τουρκική άποψη ότι ευρίσκονται εντός τουρκικού εδάφους.
Δεν ξέρουμε ποιες είναι ακριβώς οι καταθέσεις των δύο αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεών μας που συνελήφθησαν και δεν ξέρουμε και πώς ελήφθησαν αυτές οι καταθέσεις, κάτω από ποιες συνθήκες...”
 
“Η μόνη απάντηση που καταλαβαίνει η Τουρκία είναι η απάντηση της ισχύος”

“…Έχουμε και κάποιους πολιτικούς στην Τουρκία, με πρώτο τον Ερντογάν, που ανάμεσά τους ένας πρόσφατα δήλωσε ότι «αυτό που λέμε στους Έλληνες είναι να θυμηθούν ότι πριν από πολύ καιρό η ένδοξη ερυθρή σημαία με την ημισέληνο κυμάτιζε στα εδάφη τους».
Θα του θυμίσω κι εγώ ότι και η ένδοξη Γαλανόλευκη είχε φτάσει στις πύλες της Άγκυρας σε εκείνη τη θρυλική επέλαση του στρατού μας για την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας.
Δύο άτομα η Eλληνική περίπολος.
Οκτώ έως δέκα η τουρκική.
Και πώς να μη συμβαίνει αυτό;
Δέκα εκατομμύρια είμαστε εμείς με δημογραφικό πρόβλημα.
Και τι θητεία έχουμε;
Εννέα μηνών.
 Ογδόντα εκατομμύρια οι Τούρκοι, δεκαπέντε μήνες θητεία.
Η μόνη απάντηση που καταλαβαίνει η Τουρκία είναι η απάντηση της ισχύος.
Να γίνουμε πανίσχυροι, να γίνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας μια μεγάλη δύναμη αποτροπής για κάθε επίβουλο εχθρό.
 Μόνο αυτή είναι η λύση.
Σκάνδαλα, εθνικά θέματα ανοικτά και στην εφημερίδα «Καθημερινή» η κυρία Ξένια Κουναλάκη, μια γνωστή προοδευτική και αριστερή δημοσιογράφος που συκοφαντεί συστηματικά τη Χρυσή Αυγή, έγραψε: «Οι ευθύνες για το 9,4% της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες δημοσκοπήσεις της Metron δεν ανήκουν λοιπόν μόνο στη ΝΔ, αλλά και στην Κυβέρνηση και φυσικά στα ΜΜΕ.
Η σκανδαλολογία περί Novartis, ο εθνικισμός με αφορμή το Μακεδονικό, η καθημερινή συμφιλίωση με τη βία, η ανοχή στον ρατσισμό και ο κατευνασμός ή το ξέπλυμα όσων εκφράζουν τέτοιες απόψεις, ένα κόμμα ευνοούν περισσότερο».
Αυτή είναι η αλήθεια.
Το μέλλον έρχεται.
Μας λέτε αλήτες, φασίστες, ρατσιστές, όμως εμείς είμαστε το αύριο και εσείς είστε το χθες.”

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης