Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα May σε Putin: Η Βρετανία δεν θα ανεχθεί ποτέ μια απειλή κατά της ζωής Βρετανών πολιτών της

Μήνυμα May σε Putin: Η Βρετανία δεν θα ανεχθεί ποτέ μια απειλή κατά της ζωής Βρετανών πολιτών της
Πολλοί Ρώσοι έκαναν πατρίδα τους τη Βρετανία, όσοι συμμορφώνονται με τους νόμους μας και συνεισφέρουν στην κοινωνία μας είναι πάντα ευπρόσδεκτοι
Ανταποδίδει στη Ρωσία τις απειλές για αντίποινα η βρετανίδα πρωθυπουργός Theresa May υπογραμμίζοντας σε ομιλία της στο συνέδριο του κόμματός της ότι «η Βρετανία δεν θα ανεχθεί ποτέ μια απειλή κατά της ζωής Βρετανών πολιτών της».
Σε μήνυμα προς τον V Putin μετά την διπλωματική κόντρα που έχει χτυπήσει «κόκκινο» ανάμεσα σε Λονδίνο και Μόσχα η May κατηγόρησε τη Μόσχα για καταφανή παραβίαση του διεθνούς δικαίου λέγοντας οτι «δεν την εξέπληξε η στάση αυτή της Ρωσίας».
«Πολλοί Ρώσοι έκαναν πατρίδα τους αυτή τη χώρα. Και εκείνοι που συμμορφώνονται με τους νόμους μας και συνεισφέρουν στην κοινωνία μας είναι πάντα ευπρόσδεκτοι. Αλλά δεν θα ανεχθούμε ποτέ μια απειλή κατά της ζωής Βρετανών πολιτών και άλλων επί βρετανικού εδάφους, από τη ρωσική κυβέρνηση» υπογράμμισε.
Είχε προηγηθεί η απέλαση από τη Μόσχα 23 Βρετανών διπλωματών, όσους Ρώσους είχε ανακοινώσει το Λονδίνο ότι θα διώξει από τη βρετανική πρωτεύουσα.
προειδοποίησε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης