Τελευταία Νέα

Η βραχυπρόθεσμη τεχνική εικόνα για τον γενικό δείκτη του Χ.Α. από την IBG

tags :
Η βραχυπρόθεσμη τεχνική εικόνα για τον γενικό δείκτη του Χ.Α. από την IBG
Ενδεχόμενη απώλεια αυτής της ζώνης, θα επιβαρύνει την εικόνα της αγοράς
Η βραχυπρόθεσμη τεχνική εικόνα για τον γενικό δείκτη του Χ.Α. από την IBG

ΙΒG-H αδυναμία διάσπασης
 της ζώνης 840-850, οδήγησε τον Γενικό Δείκτη, την εβδομάδα που διανύσαμε σε μια διορθωτική κίνηση, με αποτέλεσμα οι τιμές να επανέλθουν στην σημαντική στήριξη των 810 μονάδων.

Η προσέγγιση της συγκεκριμένης ζώνης καθώς και η γραμμή στήριξης R2 (επάνω πλευρά του τρίγωνου) πολύ πιθανόν να δώσουν και πάλι μια τεχνική αντίδραση με στόχο τις 840 μονάδες.

Ενδεχόμενη απώλεια αυτής της ζώνης, θα επιβαρύνει την εικόνα της αγοράς και θα μας οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο στήριξης, που εντοπίζεται στην περιοχή των 770 μονάδων.




Παράρτημα Αποποίησης Ευθύνης

Αναλυτής: Αχιλλείου Αλέξης – Οι πληροφορίες και οι απόψεις αυτής της έκθεσης παρέχονται από την Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε. (εφεξής η Τράπεζα), η οποία εποπτεύεται από την Τράπεζα της Ελλάδος με Αρ. Αδείας Λειτουργίας 52/2/17.12.99. Η Τράπεζα δεν έχει συνάψει καμία συμφωνία με τους εκδότες χρηματοπιστωτικών μέσων που απαρτίζουν τον, ή εξαρτώνται από τον καλυπτόμενο δείκτη για την διενέργεια αυτού του τεχνικού σχολίου. Το υλικό αυτό παρέχεται για πληροφοριακούς και μόνο σκοπούς και απευθύνεται αποκλειστικά σε πρόσωπα τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν ως επαγγελματίες πελάτες, κατά την έννοια του Ν.3606/2007. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκληφθεί ως προσφορά, συμβουλή ή προτροπή για αγορά,διακράτηση ή πώληση των χρηματοπιστωτικών μέσων που απαρτίζουν τον, ή εξαρτώνται από τον καλυπτόμενο δείκτη. Παρόλο που οι πληροφορίες που περιέχονται βασίζονται σε πηγές που θεωρούνται αξιόπιστες, καμία διασφάλιση δεν δίνεται ότι είναι ακριβείς ή πλήρεις και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες. Όλες οι απόψεις και εκτιμήσεις απαρτίζουν την άποψη του αναλυτή την ημέρα της σύνταξης του τεχν.σχολίου και δίδονται καλή τη πίστη, αλλά υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

http://www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης