Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο αποπεμφθείς υποδιευθυντής του FBI McCabe κρατούσε λεπτομερείς σημειώσεις για τις συνομιλίες του με τον Trump

tags :
Ο αποπεμφθείς υποδιευθυντής του FBI McCabe κρατούσε λεπτομερείς σημειώσεις για τις συνομιλίες του με τον Trump
Ο McCabe  δήλωσε πως πιστεύει ότι η απόλυσή του έγινε επειδή υποστήριξε την καταγγελία του πρώην διευθυντή του FBI James Comey ότι ο  Trump προσπάθησε να τον πιέσει για να κλείσει την έρευνα για τη ρωσική ανάμειξη στις εκλογές του 2016
Ο Andrew McCabe  πρώην υποδιευθυντής του FBI που απολύθηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης Jeff Sessions χθες (16/3/2018), κρατούσε λεπτομερείς σημειώσεις για τις συνομιλίες και επαφές με τον πρόεδρο Donald Trump , προειδοποιεί πηγή που γνωρίζει το θέμα.
Ο McCabe  δήλωσε πως πιστεύει ότι η απόλυσή του έγινε επειδή υποστήριξε την καταγγελία του πρώην διευθυντή του FBI James Comey ότι ο  Trump προσπάθησε να τον πιέσει για να κλείσει την έρευνα για τη ρωσική ανάμειξη στις εκλογές του 2016. Και ο Comey είχε καταθέσει στο Κογκρέσο πως κρατούσε λεπτομερή καταγραφή των συνομιλιών που είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο.
Ο ειδικός ανακριτής Robert Mueller ηγείται τις έρευνας για πιθανή συνέργεια μεταξύ μελών του επιτελείου Trump και της Ρωσίας κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας του 2016, πράγμα που αρνείται ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης