Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Το εθνικό συμφέρον είναι να γίνουν εκλογές το ταχύτερο δυνατόν

Βενιζέλος: Το εθνικό συμφέρον είναι να γίνουν εκλογές το ταχύτερο δυνατόν
«Η πολιτική αυτονομία κατακτάται μόνο όταν υπάρχει ικανότητα πολιτικής διεύθυνσης του σχεδίου για το μέλλον, για την Ελλάδα μετά την κρίση. Όχι με την αυταπάτη των δήθεν ίσων αποστάσεων», σημείωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Το εθνικό συμφέρον είναι να γίνουν το ταχύτερο δυνατόν εκλογές» τόνισε σήμερα (17/3/2018) από το βήμα του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Στο πλαίσιο αυτό, επιτέθηκε στην κυβέρνηση γιατί «με αφορμή το σκάνδαλο Novartis προσπάθησαν να οικοδομήσουν τη μεγαλύτερη πολιτική και δικαστική σκευωρία των τελευταίων 50 ετών».
«Θα δώσω στο όνομα της παράταξης και της πατρίδας τη μάχη για να κερδίσουμε, για να είναι βαριά και στρατηγική η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές» σημείωσε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για «μέτωπο δημοκρατίας κατά του διαρκούς πραξικοπήματος»
Επίσης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και για τον χειρισμό των εθνικών θεμάτων.
«Αφού τελείωσε το κάρβουνο του λαϊκισμού στην οικονομία με τεράστια ζημιά, ρίχνει στη φωτιά της πόλωσης τα εθνικά θέματα και τους θεσμούς της δημοκρατίας. Τα τιμαλφή του έθνους», είπε χαρακτηριστικά. 
«Η πολιτική αυτονομία κατακτάται μόνο όταν υπάρχει ικανότητα πολιτικής διεύθυνσης του σχεδίου για το μέλλον, για την Ελλάδα μετά την κρίση. Όχι με την αυταπάτη των δήθεν ίσων αποστάσεων», σημείωσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης