Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΑΝΕΛ: Ο Κικίλιας επιδίδεται σε ανούσιες προσωπικές επιθέσεις κατά του Καμμένου και υποκριτικά τηλεοπτικά κηρύγματα

ΑΝΕΛ: Ο Κικίλιας επιδίδεται σε ανούσιες προσωπικές επιθέσεις κατά του Καμμένου και υποκριτικά τηλεοπτικά κηρύγματα
«Λυπούμαστε που ο κ. Κικίλιας δεν μπορεί να κατανοήσει πως τα εθνικά θέματα δεν είναι ευχάριστες και ανέφελες διακοπές στη Μύκονο», δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μ. Παπαδοπούλου
Απάντηση στις δηλώσεις του τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ, Β. Κικίλια, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη  κατηγόρησε για «συστηματική απουσία» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο, έδωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μ. Παπαδοπούλου.
Η κ. Παπαδοπούλου σχολιάζοντας τη στάση του Β. Κικίλια στα εθνικά θέματα τον κατηγόρησε ότι αντί να λειτουργεί προς όφελος των εθνικών μας συμφερόντων και για τη διαμόρφωση συμπαγούς εθνικής στάσης επιδίδεται σε ανούσιες προσωπικές επιθέσεις κατά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.
Ειδικότερα, η κ. Παπαδοπούλου δήλωσε «λυπούμαστε που ο κ. Κικίλιας δεν μπορεί να κατανοήσει πως τα εθνικά θέματα δεν είναι ούτε παιχνιδάκια προσωπικής προβολής, ούτε ευχάριστες και ανέφελες διακοπές στη Μύκονο».
«Δυστυχώς, ο τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ. αντί να λειτουργεί προς όφελος των εθνικών μας συμφερόντων και για τη διαμόρφωση συμπαγούς εθνικής στάσης σε μια περίοδο αυξημένης τουρκικής προκλητικότητας, επιδίδεται σε ανούσιες προσωπικές επιθέσεις κατά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και υποκριτικά τηλεοπτικά κηρύγματα» πρόσθεσε και κατέληξε μονολεκτικά λέγοντας «κρίμα».
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο κ. Κικίλιας σε τηλεοπτική του συνέντευξη εξαπέλυσε  επίθεση στην κυβέρνηση για «έλλειψη ενιαίας εθνικής γραμμής», ενώ για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι με τον  αναπληρωτή υπουργό έχουν διαφορετικές απόψεις λέγοντας χαρακτηριστικά «για ποια εθνική θέση μιλάμε όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει διαφορετική θέση από τον αναπληρωτή του κ. Κουβέλη, που αποκαλεί το λόγο του υπουργού του υπερτροφικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης