Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η «γενιά του Putin» ψήφισε για πρώτη φορά σε προεδρικές εκλογές

tags :
Ρωσία: Η «γενιά του Putin» ψήφισε για πρώτη φορά σε προεδρικές εκλογές
O Putin εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος πριν από 18 χρόνια και επομένως οι σημερινές εκλογές ήταν η πρώτη φορά που κάποιος, ο οποίος έχει γεννηθεί περίπου όταν ανήλθε για πρώτη φορά ο Ρώσος πρόεδρος στην εξουσία, έχει δικαίωμα να ψηφίσει
O Vladimir Putin βρίσκεται σχεδόν 19 χρόνια στην εξουσία και στη Ρωσία έχει ήδη δημιουργηθεί μία γενιά, που έχει ζήσει σχεδόν όλη της τη ζωή με τον Ρώσο πρόεδρο στο «τιμόνι» της χώρας.
Η γενιά αυτή ψήφισε σήμερα (18/3/2018) για πρώτη φορά στις προεδρικές εκλογές.
 Στη γενιά αυτή ανήκει και η 19χρονη Vladislava Izaikina.
O Putin εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος πριν από 18 χρόνια και επομένως οι σημερινές εκλογές ήταν η πρώτη φορά που κάποιος, ο οποίος έχει γεννηθεί περίπου όταν ανήλθε για πρώτη φορά ο Ρώσος πρόεδρος στην εξουσία, έχει δικαίωμα να ψηφίσει.
Το όριο ηλικίας για το δικαίωμα ψήφου στη Ρωσία είναι τα 18 χρόνια.
«Είμαι πολύ χαρούμενη που ψήφισα γιατί θέλω να είμαι πολίτης της Ρωσικής Ομοσπονδίας με μια ενεργό πολιτική στάση», είπε η Vladislava  αφού ψήφισε στο Ελεκτρογκόρσκ, κοντά στη Μόσχα.
«Μας δόθηκε ελευθερία, μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία να επιλέξουμε τους εκπροσώπους μας και θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία», συνέχισε.
Η 19χρονη γεννήθηκε στην περιοχή της Μόσχας στις 24 Απριλίου 1999.
Αργότερα εκείνη τη χρονιά, στις 31 Δεκεμβρίου, ο Putin έγινε πρόεδρος της Ρωσίας και κυριαρχεί έκτοτε στην πολιτική σκηνή της χώρας.
 Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι θα επανεκλεγεί με μεγάλη διαφορά.
Η Vladislava αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιόν ψήφισε.
Είπε μόνο ότι επέλεξε κάποιον που θεωρεί ότι μπορεί να εγγυηθεί την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ευημερία για τη χώρα.
«Σε μια τόσο δύσκολη διεθνή συγκυρία η εκλογή του προέδρου είναι ένα πολύ σοβαρό ερώτημα. Ο καθένας θα πρέπει να ψηφίσει το πρόσωπο το οποίο εμπιστεύεται», σημείωσε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης