Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρβιτσιώτης (ΝΔ): Η κυβέρνηση φέρει σοβαρές ευθύνες για την ανείπωτη τραγωδία στο Αγαθονήσι

Βαρβιτσιώτης (ΝΔ): Η κυβέρνηση φέρει σοβαρές ευθύνες για την ανείπωτη τραγωδία στο Αγαθονήσι
Η κυβέρνηση να σταματήσει να αγνοεί επιδεικτικά τις εκκλήσεις μας για τη χάραξη μιας συντονισμένης εθνικής πολιτικής στο Μεταναστευτικό
Τη θλίψη του για την τραγωδία στο Αγαθονήσι με τους 16 νεκρούς μετανάστες εξέφρασε ο ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
«Εκφράζουμε όλοι μας τη βαθιά μας θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη θαλάσσια περιοχή του Αγαθονησίου. Πρόκειται για ένα, ακόμα, ναυτικό δυστύχημα που συγκλονίζει όλους τους Έλληνες πολίτες» τόνισε.
Κατηγόρησε ωστόσο την κυβέρνηση λέγοντας ότι φέρει τις ευθύνες για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, τα τελευταία χρόνια, στο Μεταναστευτικό.
«Και ήρθε η ώρα για εκείνους οι οποίοι, κατά το πρόσφατο παρελθόν, έσπευδαν να αποκομίζουν μικροπολιτικά οφέλη από ανάλογες τραγωδίες και χαρακτήριζαν, χωρίς ντροπή, ως κατ’ εντολήν δολοφόνους τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, να σταματήσουν, να αγνοούν επιδεικτικά τις εκκλήσεις μας για τη χάραξη μιας συντονισμένης εθνικής πολιτικής απέναντι στο Μεταναστευτικό. Γιατί, μόνο μέσα από τη συστηματική και αποτελεσματική επιτήρηση των θαλασσίων μας συνόρων, θα μπορούμε να προλαμβάνουμε μελλοντικές τραγωδίες, όπως αυτή» κατέληξε ο Μ. Βαρβιτσιώτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης