Τελευταία Νέα
Πολιτική

Έντονος εκνευρισμός στο Μαξίμου από ΠΑΟΚ – Σαββίδη και Βόρεια Ελλάδα

Έντονος εκνευρισμός στο Μαξίμου  από ΠΑΟΚ – Σαββίδη και Βόρεια Ελλάδα
Ο κ. Τσίπρας θα προτιμούσε σκληρή γραμμή μέχρι τέλους ακόμη και με αποβολή των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι όμως που δεν είναι εύκολο
Έντονο εκνευρισμό στο Μέγαρο ΜΑξίμου το ποδοσφαιρικό ζήτημα σε συνδυασμό με τον Ιβάν Σαββίδη και τις εξελίξεις στην Βόρειο Ελλάδα.
Ο κ. Τσίπρας θα προτιμούσε σκληρή γραμμή μέχρι τέλους ακόμη και με αποβολή των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι όμως που δεν είναι εύκολο, αφού δεν το θέλουν και οι ευρωπαϊκές ομοσπονδίες. Έτσι η σκληρή γραμμή της εξυγείανσης θα μένει ανολοκλήρωτη.
Αντίθετα επιβεβαιώνεται το χειρότερο σενάριο, χάνει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα την ώρα που ο πρωθυπουργός κατηγορείται για διαπλοκή με τον Ιβάν Σαββίδη.
Όπως έλεγε κομματικό στέλεχος «κινδυνεύουμε να βγούμε και κερατάδες και δαρμένοι».
Το τελευταίο που θα ήθελε το Μέγαρο Μαξίμου θα ήταν να δει τον επιχειρηματία να αποχωρεί από την Βόρειο Ελλάδα.
Απώλεια του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με αποεπένδυση σε μία περιοχή με αυξημένη ανεργία και κοινωνική υποβάθμιση θα είναι καταστροφική για την κυβέρνηση.
Εάν μάλιστα υπάρξουν και εξέλιξεις στο Σκοπιανό με σύνθετη ονομασία για την οποία η κυβέρνηση αισιοδοξεί, τότε εκλογικά μάλλον θα πρέπει να ξεγράψει την Βόρειο Ελλάδα, στην οποία για πρώτη φορά έχουν αρχίσει και γίνονται αυτονομιστικές κινήσεις.
Φυσικά τέτοιες κινήσεις στην εθνικά αλλά και κοινωνικά ομοιογενή Ελλάδα δεν έχουν μέλλον, ωστόσο μπορεί να δημιουργήσουν αναταραχή και  να επιφέρουν πολιτικό κόστος.

Σπ. Γκ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης