Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Day (αναλυτής): To Bitcoin θα συνεχίσει την πτώση του και θα «πεθάνει» στα 2.800 δολάρια

tags :
Day (αναλυτής): To Bitcoin θα συνεχίσει την πτώση του και θα «πεθάνει» στα 2.800 δολάρια
Oi επενδυτές του Bitcoin θα πρέπει να συμβιβαστούν με την αστάθεια, η οποία συχνά συνδέεται με τους ρυθμιστικούς κινδύνους και τις ανησυχίες για την ασφάλεια.
Το μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο, το Bitcoin ενδέχεται να έχει περαιτέρω πτώση, όπως παρατηρούν επενδυτές των κρυπτονομισμάτων και αναλυτές.
Ο κινητός μέσος όρος 50 ημερών του Bitcoin μειώθηκε στην εγγύτερη απόσταση από τον  μέσο όρο των 200 ημερών σε εννέα μήνες.
Η πτώση κάτω από αυτό το επίπεδο - κάτι που δεν έχει κάνει από το 2015 - σηματοδοτεί νέα πτώση και νέες ενδείξεις αδυναμίας.
«Υπήρξε μια οριστική μετατόπιση κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων μηνών μετά τη δραστηριότητα φούσκας στα τέλη του 2017», δήλωσε ο Paul Day, τεχνικός αναλυτής και επικεφαλής των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης στο Market Securities Dubai Ltd, όπως αναφέρει το Bloomberg.
Ο εν λόγω αναλυτής μελέτησε την πτώση του εικονικού νομίσματος το 2013 και τις ενδείξεις σχετικά με το πώς μπορεί να ενεργήσει αυτή τη φορά. Το συμπέρασμά του;
Υπολογίστε μία πτώση  76% από τα υψηλά των τελών Φεβρουαρίου, η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα το Bitcoin να φτάσ
ει στα 2.800 δολάρια αν η πτωτική τάση επαναληφθεί. Το  Bitcoin υποχώρησε 2,2% στα 8,120 δολάρια στις 11:17 στο Λονδίνο (18/3), σύμφωνα με τις τιμές του Bitstamp.
.Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, οι επενδυτές του Bitcoin θα πρέπει να συμβιβαστούν με την αστάθεια, η οποία συχνά συνδέεται με τους ρυθμιστικούς κινδύνους και τις ανησυχίες για την ασφάλεια.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης