Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Ούτε πεθαμένος δεν θα μιλούσα με τον Τσίπρα – Ξεβρακώνεται για να μείνει στην εξουσία

Λεβέντης: Ούτε πεθαμένος δεν θα μιλούσα με τον Τσίπρα – Ξεβρακώνεται για να μείνει στην εξουσία
Έως το Σεπτέμβριο θα γίνουν εκλογές υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Δριμεία κριτική κατά του Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος προέβλεψε ότι το αργότερο έως το Σεπτέμβριο θα γίνουν εκλογές.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm και αναφερόμενος σε ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι «ούτε πεθαμένος δεν θα κουβέντιαζα με τον Τσίπρα».
«Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους.
Μόνο που ο Τσίπρας κραύγαζα αριστερά και μετά έγινε δεξιότερος όλων έπρεπε να κάνει χαρακίρι.
Για να μείνει στην εξουσία, ξεβρακώνεται και τα υπογράφει όλα» τόνισε ο κ. Λεβέντης, υπογραμμίζοντας πως «ο Τσίπρας παλεύει να αντικαταστάσει τον Καμμένο που βλέπει ότι έχει μηδενίσει το κοντέρ στήριξης του λαού και τώρα το παίζει πατριώτης».
«Εκλογές θα γίνουν μέχρι το Σεπτέμβριο γιατί από τον Αύγουστο πρέπει να κόψει μισθούς και συντάξεις.
Θα πάει το Μακεδονικό μέχρι του σημείου που μπορεί και εκείνη τη στιγμή θα κάνει εκλογές» τόνισε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος πάντως εξέφρασε τη διαφωνία του με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
«Εγώ θέλω να υπάρχει μια σοβαρή κυβέρνηση.
Εγώ φοβάμαι περισσότερο τον Μητσοτάκη από τον Τσίπρα γιατί είναι φιλελεύθερος.
Ο Τσίπρας από αριστερός μεταλλάχτηκε σε δεξιό.
Μεταξύ δύο δεξιών θα διαλέξει η Ελλάδα» ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, επισημαίνοντας ότι αν ο Τσίπρας κάνει προδοσία για το Μακεδονικό «θα είναι στην οικογένεια του το ανάθεμα για πάντα».
Ερωτηθείς για τις τουρκικές προκλήσεις ο κ.Λεβέντης εξέφρασε το φόβο του ότι η Ελλάδα θα χάσει νησιά γιατί, όπως είπε, «η Τουρκία θέλει να διευρύνει τα χωρικά της ύδατα».
«Αισθάνεται περιχαρακωμένη στο Καστελόριζο η Τουρκία.
Θα ήταν ευεργέτημα για την Τουρκία η κατάληψη 1-2 νησιών γιατί δεν ενδιαφέρεται για τον Έβρο» είπε ο κ.Λεβέντης.
Όσον αφορά το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής και τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του ο κ.Λεβέντης είπε «αν ήθελαν χειροκροτήματα είχαν τον Μητσοτάκη που τους είπε ότι αν έχω 135 θα γίνετε τσόντα όπως ο Καμμένος στον ΣΥΡΙΖΑ.
Το Κίνημα Αλλαγής είναι συγκόλληση ετερόκλητων πραγμάτων, δεν έχει μέλλον γιατί τα βαρίδια του παρελθόντος είναι εκεί» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης