Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκανδαλίδης: Στόχος μας είναι οι επόμενες εκλογές – Έχουμε κάνει σοβαρά πολιτικά βήματα

Σκανδαλίδης: Στόχος μας είναι οι επόμενες εκλογές – Έχουμε κάνει σοβαρά πολιτικά βήματα
Έχουμε μια τεράστια πρόκληση που είναι η πολιτική αναμέτρηση τόνισε ο κ.Σκανδαλίδης
Την θέση πως το Κίνημα Αλλαγής έχει κάνει σοβαρά πολιτικά βήματα και πως στόχος του είναι οι επόμενες εκλογές διατύπωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Κ. Σκανδαλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.
«Έχουμε μια τεράστια πρόκληση, που είναι η πολιτική αναμέτρηση, όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές.
Αυτός θα είναι ο σταθμός που θα κρίνει τελικά το εγχείρημα κι εγώ πιστεύω ότι σε αυτές τις εκλογές, αυτή η συσπείρωση που υπάρχει σήμερα θα εκφραστεί.
Αυτό που έκανε η κ. Γεννηματά να κηρύξει το Κίνημα σε κατάσταση εκλογικής ετοιμότητας, είναι φανερό ότι ο επόμενος στόχος είναι οι εκλογές, και το επόμενο συνέδριο που θα είναι ουσιαστικά ένα συνέδριο που θα οργανώσει από τη βάση τα πάντα θα είναι μετά τις εκλογές» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Σκανδαλίδης, τονίζοντας πως υπάρχει «μια ικανοποίηση γιατί αυτή η φάση της εσωστρέφειας - και που ήταν σε έναν βαθμό αντικειμενική, δηλαδή να λυθούν κατ' αρχήν θέματα σχέσεων μέχρι να φτιαχτεί μια δομή για την οργάνωση του Κινήματος μέχρι τις εκλογές - τουλάχιστον έληξε με τρόπο θετικό και ομόφωνες αποφάσεις».
Όσον αφορά την τοποθέτηση του κ.Τζανακόπουλου ότι υπάρχει ακόμα μεγάλη απόσταση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής για διάλογο, ο κ.Σκανδαλίδης είπε ότι «με τον κ. Τζανακόπουλο έχουμε μια τεράστια διαφωνία για τον πολιτικό διάλογο, γιατί πολιτικό διάλογο δεν ήθελε ποτέ η κυβέρνηση με κανέναν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης