Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ – Θα προηγηθεί η συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου

Συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ – Θα προηγηθεί η συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου
Επί τάπητος το μέλλον της κυβερνητικής συνεργασίας και κρίσιμα ανοιχτά θέματα, όπως το Σκοπιανό
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ώρα της συνεδρίασης καθώς αυτή θα ακολουθήσει τη συνάντηση που θα έχουν νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο στο Μέγαρο Μαξίμου (πάντως και για αυτή τη συνάντηση δεν έχει προσδιοριστεί η ώρα).
Σημειώνεται πως σήμερα το πρωί ο κ.Καμμένος θα βρεθεί στην Ανδραβίδα προκειμένου να παρακολουθήσει τη μεγάλη στρατιωτική άσκηση «Ηνίοχος».
Σε κάθε περίπτωση η συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς πραγματοποιείται σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη περίοδο καθώς πληθαίνουν τα σενάρια και τα δημοσιεύματα που θέλουν τους ΑΝΕΛ να εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησης τους από την κυβέρνηση.
Σενάρια πάντως που έσπευσε να διαψεύσει χθες ο κ.Καμμένος, ο οποίος τόνισε ότι η συγκυβέρνηση θα πάει μέχρι τέλους, διαμηνύοντας πως δεν υπάρχει θέμα ρήξης και συνοχής στο κυβερνητικό σχήμα.
Η συνεδρίαση έχει επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς την προσεχή Πέμπτη ο υπουργός Εξωτερικών, Ν. Κοτζιάς θα μεταβεί στα Σκόπια προκειμένου να συναντηθεί με τον Σκοπιανό ομόλογο του για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Ο κ.Καμμένος αναμένεται – κατόπιν και της σχετικής ενημέρωσης που θα έχει από τον πρωθυπουργό – να ενημερώσει και τους βουλευτές των ΑΝΕΛ για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά το Σκοπιανό, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η στάση των βουλευτών των ΑΝΕΛ επί του θέματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης