Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στις 17:00 η συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου στο Μαξίμου εν μέσω σεναρίων κυβερνητικής ρήξης

tags :
Στις 17:00 η συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου στο Μαξίμου εν μέσω σεναρίων κυβερνητικής ρήξης
Επί τάπητος η κυβερνητική συνεργασία και τα ανοιχτά μέτωπα
(upd) Στις 17:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο στο Μέγαρο Μαξίμου.
Τη συνάντηση είχε προαναγγείλει χθες Δευτέρα 19/3 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δ. Τζανακόπουλος εν μέσω σεναρίων και δημοσιευμάτων για κυβερνητική ρήξη, χωρίς όμως να προσδιορίζει την ακριβή ώρα της συνάντησης.
Σημειώνεται ότι ο κ.Καμμένος βρέθηκε σήμερα το πρωί στην Ανδραβίδα προκειμένου να παρακολουθήσει τη στρατιωτική άσκηση Ηνίοχος ενώ έχει συγκαλέσει για τις 14:00 μετά το μεσημέρι τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό την προεδρία του Π. Καμμένου.
Οι συναντήσεις αυτές αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς Τσίπρας και Καμμένος καλούνται αφενός να δώσουν απαντήσεις για το κατά πόσο υφίστανται ρωγμές στο κυβερνητικό σχήμα και αφετέρου να συντονίσουν τα βήματα τους σε μια σειρά κρίσιμων και ανοιχτών ζητημάτων, όπως το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία αλλά και το ζήτημα των διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια για την ονομασία της ΠΓΔΜ, δεδομένης και της επίσκεψης Κοτζιά στην ΠΓΔΜ.

(πρώτη ενημέρωση Τρίτη 20 Μαρτίου 10:28)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης