Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλεξιάδης: Δεν κρύψαμε ποτέ ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις από τους ΑΝΕΛ

Αλεξιάδης: Δεν κρύψαμε ποτέ ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις από τους ΑΝΕΛ
Είναι κρίμα η ΝΔ να παίρνει γραμμή από ΜΜΕ και οικονομικά συμφέροντα είπε ο κ.Αλεξιάδης
Την θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε έκρυψε ότι είχε διαφορετικές απόψεις από τους ΑΝΕΛ διατύπωσε ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρ. Αλεξιάδης ενόψει και της σημερινής συνάντησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα τεθεί και το θέμα της κυβερνητικής συνεργασίας.
«Δεν κρύψαμε ποτέ ότι έχουμε διαφορετικές απόψεις από τους ΑΝΕΛ.
ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ καθόρισαν ένα κυβερνητικό πλαίσιο χωρίς υποχωρήσεις από τις θέσεις των δυο κομμάτων.
Αυτό κάναμε και αυτό θα κάνουμε και μετά τις εκλογές.
Δεν είναι κακό να συνεργάζονται τα κόμματα, αλλά ταυτόχρονα να έχουν τις θέσεις και τις αρχές τους» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Αλεξιάδης, ο οποίος αναφερόμενος στη στάση της ΝΔ υποστήριξε ότι «είναι κρίμα να παίρνει γραμμή από μέσα ενημέρωσης και οικονομικά συμφέροντα και να μην έχει δικές της απόψεις».
Ερωτηθείς για τις παρεμβάσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρα, ο κ.Αλεξιάδης υπογράμμισε ότι «οι επικεφαλής των Αρχών θα πρέπει να μείνουν στο θεσμικό τους ρόλο, να σέβονται τις επιλογές του ελληνικού λαού και να μην προβαίνουν σε ενέργειες και δηλώσεις που μπορούν να κάνουν κακό στη χώρα».
«Εάν κάποιος έχει πολιτικές απόψεις, καλό θα είναι να παραιτηθεί και να τις καταθέσει στον λαό και όχι να χρησιμοποιεί τη θέση του για να τις εκφράζει» είπε ο κ.Αλεξιάδης, τονίζοντας ότι μετά το τέλος του μνημονίου η κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί για μια σειρά θεμάτων όπως οι συντάξεις και το αφορολόγητο.
«Συγκρούονται δυο διαφορετικές απόψεις.
Αυτή που θέλει τη συνέχιση της επιτροπείας με εκείνη που θέλει το τέλος της και καθαρή έξοδο από τα μνημόνια» τόνισε ο κ.Αλεξιάδης, ο οποίος σχετικά με τις αντιδράσεις των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό συνέστησε υπομονή μέχρι να έρθει η ολοκληρωμένη πρόταση στη Βουλή.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης