Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Energean Oil & Gas:H ισραηλινή Clal Insurance απέκτησε το 10% έναντι 100 εκατ. δολ.

tags :
Energean Oil & Gas:H ισραηλινή Clal Insurance απέκτησε το 10% έναντι 100 εκατ. δολ.
H προσφορά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της χρηματοδότησης της ανάπτυξης των κοιτασμάτων Καρίς και Τανίν στο Ισραήλ βάσει του σχετικού προγράμματος που έχει παρουσιάσει η Energean
Επένδυση πάνω από 100 εκατ. δολάρια πραγματοποίησε η ισραηλινή Clal Insurance Enterprises Holdings, με στόχο την απόκτηση μεριδίου 10% στην Energean.
H προσφορά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της χρηματοδότησης της ανάπτυξης των κοιτασμάτων Καρίς και Τανίν στο Ισραήλ βάσει του σχετικού προγράμματος που έχει παρουσιάσει η Energean.
Πληροφοριακά η Clal ιδρύθηκε το 1987 συμμετέχει, άμεσα και μέσω των θυγατρικών της, σε εξαγορές, υλοποιήσεις και ανάπτυξη εταιρειών χαρτοφυλακίου σε διάφορες βιομηχανίες.
Η εταιρεία μάλιστα δίνει προτεραιότητα σε δραστηριότητες που καλλιεργούν και ενισχύουν τους δεσμούς με τους υφιστάμενους και πιθανούς στρατηγικούς εταίρους στο Ισραήλ και εξετάζει ευνοϊκά τις δραστηριότητες που επεκτείνουν τις δραστηριότητές της και διεθνώς.
Τέλος, η Clal Insurance Enterprises Holdings αξιολογεί συνεχώς τις επενδυτικές ευκαιρίες σε κορυφαίες εταιρείες και εταιρείες χαρτοφυλακίου της, επιδιώκοντας παράλληλα να αυξήσει την αξία τους πραγματοποιώντας εγκαίρως τις επενδύσεις.
Η προτεραιότητα της επενδυτικής στρατηγικής είναι να μεγιστοποιηθεί η απόδοση των επενδύσεων μακροπρόθεσμα επιλέγοντας επενδυτικές ευκαιρίες που επιτρέπουν στους σημερινούς και δυνητικούς ηγέτες της αγοράς να συνεχίσουν να επιτυγχάνουν σταθερούς αλλά φιλόδοξους αναπτυξιακούς στόχους.

Πηγή: www.worldenergynews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης