Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύρκος (ευρωβουλευτής Ποταμιού): Δεν δέχομαι κανένα φλερτ από το ΣΥΡΙΖΑ – Παραμένω στο Ποτάμι

tags :
Κύρκος (ευρωβουλευτής Ποταμιού): Δεν δέχομαι κανένα φλερτ από το ΣΥΡΙΖΑ – Παραμένω στο Ποτάμι
Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι στην κατεύθυνση επιβίωσης του κομματικού μηχανισμού είπε ο κ.Κύρκος
Την θέση ότι δεν δέχεται κανένα φλερτ από τον ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Μ. Κύρκος.
«Οι αντιθέσεις μου και αυτά που προτείνω είναι σε απόσταση από αυτά που η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ μας έχει δείξει τα τελευταία τρία χρόνια, που δυστυχώς δεν είναι στην κατεύθυνση διαχείρισης καν του μνημονίου, αλλά είναι σε μια επιβίωση του κομματικού μηχανισμού» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 ο κ.Κύρκος.
Ερωτηθείς για την απουσία του από το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Κύρκος υποστήριξε ότι συνεχίζει να παραμένει στο Ποτάμι.
«Από εκεί και πέρα εγώ στηρίζω και παίρνω και πρωτοβουλίες , αλλά δεν παύω να έχω και το δικαίωμα της κριτικής ότι ο τρόπος που κάναμε το συνέδριο, το μήνυμα που δώσαμε στην κοινωνία είναι πως δεν μας ενδιαφέρουν τα ζητήματα που την απασχολούν, γιατί εμείς ξέρουμε - όπως είπε και ο Νίκος Ανδρουλάκης - εμείς οι πολύ παλαιού ξέρουμε ακόμα πολύ καλύτερα πως θα τα κάνουμε τα θέματα αν μας ξαναέρθει η ευκαιρία να πάμε σε θέσεις εξουσίας.
Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ να στηρίζω ένα κόμμα το οποίο θα πάει να γίνει κυβέρνηση, να συμμετέχει σε μια συμμαχική κυβέρνηση και δεν θα ξέρω ακριβώς τι θα πάει να κάνει.
Αυτή είναι πολιτική ενός κλειστού συνόλου στο οποίο δεν μπορώ να ανήκω, για αυτό οργανωτικά δεν συμμετείχα στο Κίνημα Αλλαγής, αλλά φυσικά και συνεχίζω να συμμετέχω σε οποιαδήποτε διαδικασία γίνεται εμβάθυνσης του προγράμματος λόγου» είπε ο κ.Κύρκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης