Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η δυναμική διείσδυση της Epsilon HR στις μεγάλες επιχειρήσεις συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς

tags :
Η δυναμική διείσδυση της Epsilon HR στις μεγάλες επιχειρήσεις συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς
Η δυναμική διείσδυση της Epsilon HR στις μεγάλες επιχειρήσεις συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς
Η δυναμική διείσδυση της Epsilon HR, μέλους του ομίλου εταιρειών Epsilon Net, στις μεγάλες επιχειρήσεις συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς.
To 2017, η εταιρεία ολοκλήρωσε την μηχανογράφηση σε συστήματα Μισθοδοσίας, HRM & Time Atttendace σε πάνω από 150 μεγάλες επιχειρήσεις.
Τα έργα περιλάμβαναν την προμήθεια των εφαρμογών λογισμικού PYLON HRM, Scan HRMS και Business Μισθοδοσία, καθώς και την πλήρη αντιμετώπιση των εξειδικευμένων απαιτήσεων των επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.
H Epsilon HR εξυπηρετεί σήμερα το 70% των μεγάλων επιχειρήσεων και ομίλων εταιρειών, ενώ στο τέλος του 2017, ξεπεράστηκαν οι 5.000 εγκαταστάσεις σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις αγγίζοντας το 65% σε μερίδιο αγοράς.
Ενδεικτικά αναφέρονται 20 μεγάλα έργα σε επιχειρήσεις- leaders στον τομέα τους που ολοκληρώθηκαν το 2017, όπως: ΙΚΕΑ, INTERSPORT, ΜΕΒΓΑΛ, ΚΟΛΙΟΣ, APIVITA, KOSMOCAR, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ, MCCANN ERICKSON, ΕΥΒΟΙΚΗ ΖΥΜΗ, ΦΑΡΜΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΜΙΛΟΣ RAVAGO, SYNCA SUPER MARKETS, INTERFROST, COSMOS SPORT, ΕΛΚΕ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, ΘΑΣΙΑΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, SAM 0-13, PALMIE BISTRO.
Ο εμπορικός διευθυντής της Epsilon HR κος Βασίλης Πρασσάς δήλωσε: «Η επένδυση στην τεχνολογία σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο επιστημονικότητας και συμβουλευτικής υποστήριξης, προσδίδουν ασφάλεια, ευελιξία και αυτοματοποίηση διαδικασιών σε όλα τα τμήματα διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων των ελληνικών επιχειρήσεων.
Συνεχίζουμε την ανάπτυξη με μια υπερπλήρη γκάμα προϊόντων λογισμικού, η οποία ενισχύεται με καινοτόμες υπηρεσίες και λειτουργικότητες, όπως τo Employee Self Service (Υπηρεσίες Αυτοεξυπηρέτησης Εργαζομένων) και το Epsilon Cloud -Business Εργάνη που δίνει τη δυνατότητα 24/7 ενημέρωσης του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ για θέματα διαχείρισης ωραρίων εργασίας του προσωπικού ακόμη και μέσα από το κινητό τηλέφωνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης