Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τι θέλει η Revoil και ποιους εξυπηρετεί η είσοδός της, στην ενέργεια και στα τυχερά παιχνίδια;

tags :
Τι θέλει η Revoil και ποιους εξυπηρετεί η είσοδός της, στην ενέργεια και στα τυχερά παιχνίδια;
Να σημειωθεί ότι ο μέσος μηνιαίος τζίρος ενός πρατηρίου διαμορφώνεται σε 100.000 ευρώ
Ευκαιρίες για την αύξηση των εσόδων κι από άλλες δραστηριότητες δίνει η διοίκηση της Revoil στους 540 πρατηριούχους που λειτουργούν με το σήμα  της εταιρείας αλλάζοντας το καταστατικό της εταιρείας.  
Η χθεσινή γενική συνέλευση των μετόχων «άναψε» το πράσινο φώς για την είσοδο των ιδιοκτητών πρατηρίων καυσίμων στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας και των τυχερών παιχνιδιών.
Η διοίκηση της εταιρείας με την απόφασή της να προσθέσει στο καταστατικό λειτουργίας και να εντάξει στους  σκοπούς της εταιρείας την εμπορία, την προμήθεια την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας όπως και τη διαμεσολάβηση και παροχή εργασιών και εν γένει υπηρεσιών σχετιζόμενων με τη διεξαγωγή, την πώληση και οργάνωση και λειτουργία τυχερών παιγνίων.  
Σύμφωνα με κύκλους της διοίκησης γίνεται σαφές ότι δεν πρόκειται η Revoil να ασχοληθεί με τα νέα αυτά αντικείμενα και η κύρια ενασχόληση ήταν και παραμένει η αγορά καυσίμων.
Η ίδια πηγή είπε στο bankingews ότι πρόκειται για αίτημα των πρατηριούχων που επιθυμούν να αναλάβουν κι άλλες εμπορικές δραστηριότητες όπως είναι η ενέργεια και τα τυχερά παιχνίδια.
Η προσδοκία των πρατηριούχων της Revoil είναι να κάνουν συνεργασίες με εταιρίες παροχής ενέργειας και να προωθούν τα προϊόντα  τους.
Επίσης να εντάξουν στο πρατήριο το στιγμιαίο λαχείο ΣΚΡΑΤΣ.
Οι πρατηριούχοι που θα αποφασίσουν να εισέλθουν σε αυτές τις αγορές προσδοκούν στην αύξηση των εσόδων του πρατηρίου και στην κάλυψη των λειτουργικών εξόδων των πρατηρίων.
Να σημειωθεί ότι ο μέσος μηνιαίος τζίρος ενός πρατηρίου διαμορφώνεται σε 100.000 ευρώ εκ των οποίων οι 75.000 ευρώ αντιστοιχούν σε φόρους των καυσίμων.
Οι πρατηριούχοι θεωρούν ότι η ενέργεια και τα τυχερά παιχνίδια πιθανόν να τους φέρουν κάποια ικανοποιητικά  έσοδα, τα οποία θα βοηθήσουν έτσι ώστε το πρατήριο να παραμείνει σε κερδοφορία.  
Στέλεχος της αγοράς θεωρεί δύσκολη τη διαχείριση καταναλωτικών προϊόντων μέσα σε ένα πρατήριο δεν είναι εύκολη υπόθεση και είσοδο τους απαιτούν εξιδανικευμένο προσωπικό.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης